Yrgnnnnnn bende medovaya gidiyorum 24 Haziran’da kontrolüm vardı zam geldiğini duydum bayramdan sonra 675 dediler. Doğum ücretini sormadım ama doktorunuz kim?

Nur001 aa dogum 6.400 ya en son yuh cidden 1 ay önce 6.400 olan doğum bu kadar fark valla pes. Dogumunuz belli mi muayeneleriniz nasil memnun musunuz

Zuzum84 acı bademde sanki doğum yine iyi doktor doç mu ben medipoldeyim normal doğum 12.500 sezeryan 18.500 isteğe bağlı 30.000 dur ya anlamadım kendi doktorunu çagırırsan ek 15.000mi o neymiş be ben mi anlamadım acaba yuh

Arkadaşlar ben Anadolu özel sigorta yaptırdım tamamlayıcı doğum teminatlı. 3.950 vermiştim doğum içinde 10 muayene,10 kontrol, fizil tedavi, 1 kere diş muayene hakkı. Tahliller ücretsiz. Ancak sigorta yaptırırken hamile olmamanız gerekiyor. Sigorta başladığında da ilk 1 ay hamile kalmamanız lazım. Sonraki iki ya da üç denemede tutturursanız neredeyse bedavaya doğum yapmış oluyorsunuz. Bana da arkadaşım önermişti İyiki yaptırmışım diyorum. Bebek doğunca da ona da yapabilirsiniz. Hem sizin de sigortanız olduğundan bebek için çok az bir mebla alıyorlarmış.

Mart ayında doğum yaptım muayane ücreti 360₺ normal doğum Ücreti 6800₺ ödemiştik.

Gebze yüzyıl hastanesi pazartesi doğum yaptım 8100 tl verdim spinal 2. Sezeryan 3. Farklı fiyat oluyormuş ama normalde 9 bindi eşimin iş yeri anlaşması varmıs bi tık indirim oldu muayene fiyatıda 535 ödüyorduk ama zam gelmişyr