Pemberuya bende doktor değiştirdim tarihi öne attı 32.haftamdayım şuan
TEMMUZ ANNELERİ Hadi Sohbete @asyaveannesi41
Bendenizanne bana kalsa ben 1ayda herşeyi hallederim ama çevrem eşim çok rahat bende saldım o yüzden 😂 ev baştan aşağı temizlenccek bebişin oda düzenlencek kıyafetler öyle çanta hazır değil birde arabamızın masrafı çıktı muayene zamanı geldi hepsi üst üste 😂😂 Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Allahkahretmesin1 Yaa bizimkiler de yeni doğan çok alma yeter diyorlar daha birşeyi yok düzgün
düşünüyorum ya kusan altına çıkaran bebiş olursa nasıl yetişirim 😂
esmanurs41 bende özelde yapacam 21 temmuz diye konuştuk doktorumla bakalım rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin
esmanurs41 valla ben haddinden fazla almışım 😂 neden baksan bir çuval kadar unisex renk var bir sürü battaniye falan almışım niye böyle yaptım ben de bilmiyorum gözüm doymadı galiba 😂😂
doktorum daha bir sey demedi temmuz 24 gibi gözüküyor özelde olacak dogumum heyecanlı bekleyiş sürüyor ☺️
Allahkahretmesin1 maşallah 😂 küçük gelene kadar çeşit çeşit giydir
Melekannesi80 amin canım amin 🤲🏻
mervenergiz hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza alalım inşAllah 🌸
Allahkahretmesin1 30 haziran bayram oluyor, hevesiniz kırılabilir 🥲 Ya önce yapar ya sonra, tatile çıkar doktorlar benim de tam o zamanlara denk geliyor da ondan hesapladım
nevzatbaskomser yaa öyleymiş ben 30 haziranı arefe sanıyordum gittiğimde bir görüşeyim doktoruma ne derse artık 🤷♀️
esmanurs41 kız o kadar aldım bir de bunları ütüleyip yerleştirmesi var minicik minicik bitmez de 😂😂
esmanurs41 32. Haftadayım özele gidiyorum
Kızlar 30 +2gunluk oldum çantayı ve yıkanacaklari ne zaman yapmalıyım
Candan_13 herşeyin hazırsa yıka ütüle koy çantaya hazır beklesin diğer türlü ağırlaşcaksın Allah korusun ani birşey olsa
dilay_06 maşallah canım aynı haftadayız🌸
Allahkahretmesin1 😂😂 topla hepsini ortak biryerde buluşalım birimiz toplayıp yıkasın katlasın birimizde ütülesin yoksa bitmez kııız😂
esmanurs41 topluca bir ütü günü yapmamız lazım çok acil 😂
Allahkahretmesin1 yoksa çocuk çıkıp kendi yapcak işini 😂😂😂
Allahkahretmesin1 kııız birde bu isim ne tövbee 😂😂