38+5 olduk bizde oglusumla. Zıpır zıpır karnimda hala hareketli ama sancı falan yok sadece tuvalete cikiyorum sık sık. Bı de geceleri uyuyamıyorum karnimdan . Bir an önce olsun istiyorum ya
Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻♀️😂
Beigebaby Bizde 38+2 haftalık olduk nasipse pazartesi sezeryan ile doğum yapacağım ama şu son günler asla geçmek bilmiyor 🥹🙄
Mormenekse26 Aynı durumdayız , artık tuvalete gitmekten bezdim. Gece olunca karnımda toparlanıyor bir yere taş gibi oluyor şuanda öyle mesela acayip hareket ediyor uyu uyuyabilirsen 🥲
Rabia04_09 bende öyle diyorum 9 ay bile daha çabuk geçmişti ama son zamanlar geçmiyor . Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰
Beigebaby bişey demedi ama ben bebek kilo aldıkça korkuyorum 40 a kadar gelmezse sezeryan olurum herhalde 😂
Beigebaby maleseff hala sancı açıklık yok :(
Kardelenalya Bende sabah doguruyorum kuzum Allah yardımcımımız olsun
Canan-02 Bende hiç bir belirti yok,ne belime vuruyor ne açılmam var 🤷🏻♀️ bizim ikizler burcu bebeler uğraştırıyor bizi😂🙂
Beigebaby sadece rahim ağzı açılmış mı diye bakıyor açılmış bebek kanala girmişse açılmanın cm alttan bakıyor
Dlkuzn belden kasıklara doğru adet sancısı gibi geliyor belin sanki bacaklarından ayrılıyor gibi bebek karnında toplanıp sertleşiyor dk tutuyorum düzensiz geliyor hemen duş alıp uzanıyorum hafifleyip geçiyor bakıyorum yine yanlış alarm 😂
Beigebaby 38+5 akşam nişanım geldi yarın kontrolüm var bakalım nasıl olacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ arada ufak sancılar oluyor bel ve baş ağrısı da cabası 😔😔😔
Suheda_4406resul
Doktor sezeryan demedi mi canım
Merhaba 38+1 benimde iki gün önce çatı muayenesi oldum. Üst kemiğin biraz basık bebeğin kilosu 3.5 tan fazla olursa normal doğum yapman zorlaşır dedi doktorum. Son kararı bana bıraktı. Şu an 3300 kilosu sancım da açılmam da yok, kanala da inmemiş. Aşırı terlemem var sadece bir de bebiş az hareket ediyor gibi geliyor. Normali mi beklesem artık sezeryan için gün mü alsam kararsızım 🥹