• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

antk_05 doktorda 41 e kadar yolu var olumsuz bir durum olmadığı sürece dedi ama artık bir an önce doğurmak istiyorum bekledikçe stres oluyorum 😞

Beigebaby belim ağrıyor, yemek yedikten sonra hep midem bulanıyor. Yarın acile gidip öğreneceğiz. Gerçekten geliyor mu yoksa yalancı sancılar mı öğreneceğiz 🥰🙈🙈

Edremizz dinlenince ya da ılık bir duş alınca geçiyorsa yalancı sancı demişti doktorum . Düzenli olup olmadığına dikkat edin 🙃

Beigebaby bende öyle bir an önce gelsin istiyorum doktorum 41 doldurmadan bana yatış verecek riske atmamak için. Kendi sancılarım olsun diye elimden geleni yapıyorum ama nafile gelmiyor 🥲

Bizde 38+6 olduk az önce ve dün nişanım geldi ama bi belirti yok sancı yok kasılma yok bekliyoruz 🫢

Gzd955 nişan gelse bile herkesin hemen sancısı olmuyormuş burada okumuştum bende bilmiyordum . ya benimde iki kere aşırı yoğun sümüksü akıntımsı bir şeyler geldi ama nişan mı akıntı mı anlamadım , herkesin kanlıda olmayabiliyormuş

Beigebaby alltan baktığında söylemedi mi açılma var mi yok mu yada siz sormadınız mi. O civarlar yapılıyor cnkü çatı muayenesi

Beigebaby bende diyorum benimki de kesin gelmiştir 😀 yoğun akıntı görmüştüm birkaç sefer ama gelem giden yok