Beigebaby sadece rahim ağzı açılmış mı diye bakıyor açılmış bebek kanala girmişse açılmanın cm alttan bakıyor
Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻♀️😂
Dlkuzn belden kasıklara doğru adet sancısı gibi geliyor belin sanki bacaklarından ayrılıyor gibi bebek karnında toplanıp sertleşiyor dk tutuyorum düzensiz geliyor hemen duş alıp uzanıyorum hafifleyip geçiyor bakıyorum yine yanlış alarm 😂
Beigebaby 38+5 akşam nişanım geldi yarın kontrolüm var bakalım nasıl olacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ arada ufak sancılar oluyor bel ve baş ağrısı da cabası 😔😔😔
Suheda_4406resul
Doktor sezeryan demedi mi canım
Merhaba 38+1 benimde iki gün önce çatı muayenesi oldum. Üst kemiğin biraz basık bebeğin kilosu 3.5 tan fazla olursa normal doğum yapman zorlaşır dedi doktorum. Son kararı bana bıraktı. Şu an 3300 kilosu sancım da açılmam da yok, kanala da inmemiş. Aşırı terlemem var sadece bir de bebiş az hareket ediyor gibi geliyor. Normali mi beklesem artık sezeryan için gün mü alsam kararsızım 🥹
minnakbebem nişanınız kanlı mıydı ?
39+3 bendede tık yok🙃 gelmiyor 🌸
Kardelenalya allah yardimcin olsun sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Beigebaby
Amin sağlık olsun da nasıl gelirse gelsinler bakalım nasl gelecek benm kızım 😌
Beigebaby Girdi solunum sıkıntısı dediler 5 gün kaldı
Beigebaby benimde aynı sadece 1 kere çatı muayenesi oldum başka da bakılmadı
Beigebaby ay benim açılmam varmış 3 cm sancı falan ağrı hiç bişey yok 😅😅
Asildilekkkkkk17_ yaaa ne dedi peki doktorunuz
Beigebaby kanaman olabilir dedi çok olursa gel hemen dedi bi sancı ağrı olursa olmazsa pazartesi tekrar gidicem kontrole sancı çekmişim aslında ben ama hissetmemişim çok hafifmiş