• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Bizde 38+6 olduk az önce ve dün nişanım geldi ama bi belirti yok sancı yok kasılma yok bekliyoruz 🫢

Gzd955 nişan gelse bile herkesin hemen sancısı olmuyormuş burada okumuştum bende bilmiyordum . ya benimde iki kere aşırı yoğun sümüksü akıntımsı bir şeyler geldi ama nişan mı akıntı mı anlamadım , herkesin kanlıda olmayabiliyormuş

Beigebaby alltan baktığında söylemedi mi açılma var mi yok mu yada siz sormadınız mi. O civarlar yapılıyor cnkü çatı muayenesi

Beigebaby bende diyorum benimki de kesin gelmiştir 😀 yoğun akıntı görmüştüm birkaç sefer ama gelem giden yok

Melekk_1 yok sadece normal doğuma uygun olduğumu söyledi tekrar gittiğimde bir daha alttan muayene yapmadı

Melekk_1 bende aynı şekilde son zamanlar akıntım oluyordu zaten ama hiç bu kadar yoğun olmamıştı anlayamadım valla nişan mı akıntı mı

Beigebaby bende 36+4 de oldum çatı muayenesi o zaman açılma yok demişti her hafta da kontrole gidiyorum ultrason ile karından bakıyor rahim ağzı daha açılmamış diyor

40 haftalık olduk şimdi ama tık yok yapmadığım şey kalmadı
            Hurma/ananas/yürüyüş/egzersiz/ilişki/squat/sıcak duş/ tarçınlı su
            Ne duyduysam yaptım ama ne açılma var ne sancı sadece kanala girdi bi haftadır kanalda ama tık yok 😞

Beigebaby 🤚🤚🤚🤚 gelmiyor bacım hala bekliyoruz 38. Haftadayız artık ideal gelmen lazım diyorum ama yok dinlemiyor 😂😂

Sultansyayla yaa yaptıklarınızın hiçbiri işe yaramadı mı 🥹 ben hiçbir şey yapmıyorum hurma yemek dışında onuda unutuyorum her gün tüketmiyorum bile

38+5 olduk bizde oglusumla. Zıpır zıpır karnimda hala hareketli ama sancı falan yok sadece tuvalete cikiyorum sık sık. Bı de geceleri uyuyamıyorum karnimdan . Bir an önce olsun istiyorum ya