• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Melekk_1 yok sadece normal doğuma uygun olduğumu söyledi tekrar gittiğimde bir daha alttan muayene yapmadı

Melekk_1 bende aynı şekilde son zamanlar akıntım oluyordu zaten ama hiç bu kadar yoğun olmamıştı anlayamadım valla nişan mı akıntı mı

Beigebaby bende 36+4 de oldum çatı muayenesi o zaman açılma yok demişti her hafta da kontrole gidiyorum ultrason ile karından bakıyor rahim ağzı daha açılmamış diyor

40 haftalık olduk şimdi ama tık yok yapmadığım şey kalmadı
    Hurma/ananas/yürüyüş/egzersiz/ilişki/squat/sıcak duş/ tarçınlı su
    Ne duyduysam yaptım ama ne açılma var ne sancı sadece kanala girdi bi haftadır kanalda ama tık yok 😞

Beigebaby 🤚🤚🤚🤚 gelmiyor bacım hala bekliyoruz 38. Haftadayız artık ideal gelmen lazım diyorum ama yok dinlemiyor 😂😂

Sultansyayla yaa yaptıklarınızın hiçbiri işe yaramadı mı 🥹 ben hiçbir şey yapmıyorum hurma yemek dışında onuda unutuyorum her gün tüketmiyorum bile

38+5 olduk bizde oglusumla. Zıpır zıpır karnimda hala hareketli ama sancı falan yok sadece tuvalete cikiyorum sık sık. Bı de geceleri uyuyamıyorum karnimdan . Bir an önce olsun istiyorum ya

Beigebaby Bizde 38+2 haftalık olduk nasipse pazartesi sezeryan ile doğum yapacağım ama şu son günler asla geçmek bilmiyor 🥹🙄

Mormenekse26 Aynı durumdayız , artık tuvalete gitmekten bezdim. Gece olunca karnımda toparlanıyor bir yere taş gibi oluyor şuanda öyle mesela acayip hareket ediyor uyu uyuyabilirsen 🥲

Rabia04_09 bende öyle diyorum 9 ay bile daha çabuk geçmişti ama son zamanlar geçmiyor . Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰

Beigebaby bişey demedi ama ben bebek kilo aldıkça korkuyorum 40 a kadar gelmezse sezeryan olurum herhalde 😂

husnatskn ay günümüzde aynı sizinle benim belimden sancı vurulor ama düzensiz ve açılmam yok malesef bekliyoruz bakalım