• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Eftelyaatasoy ben egzersiz konusunda çok üşengecim ya , normalde de hiç yapmazdım hamilelik boyuncada yapmadım şimdide yapmıyorum 🥲

Kardelenalya Korkmayın sonunu düşününhep evladınıza kavuşacaksınız 🥰 Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin gitsin inşallah 💖

Beigebaby haftamız günümüz aynı bende gece yarısından sonra 38+4 oluyorum.ve hala gelen giden yok üstelik bebişim en son bir hafta önce kontrole gittiğimde 4 kiloya çok yakındı. Her geçen gün kilosu artıyor biran önce dogurmam lazım ama beyfendi yerinden gayet memnun😬🤷🏼‍♀️

duyygu53 benimde cuma günü çok az bir sancı çıktı ama çok nadir yalancı sancılar oluyor , hatta o kadar nadir oluyor ki sancı mı değil mi emin olamıyorum 😂

Tugce0142 Alttan muayene yapıyor mu doktorunuz her gittiğinizde , benim 37. Haftada çatı muayenesi oldu bir daha alttan muayene etmedi doktor , açılma var mı yok mu bilmiyorum

Beigebaby
        39+5 ten selamlar bende dört gözle kızımı bekliyorum hala gelmedi normal doğum istiyorum bakalım artk ne olacak Perşembe günü hastaneye gidip bakacam durum nedir diye 😌

Kardelenalya Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim. Aynı bedende son gece ne kadar manidar 🥺 çok çok güzel geçsin gününüz bol bol dua edin. Rabbimin izniyle hemencecik geçer ❤️🐣

Beigebaby 38 haftalık olduk bizde.. biraz ağrılı geliyor sanki yakında gelecekmiş gibi hissediyorum. 🥺🥺☺️

Beigebaby 40+2 beklemeye devam. Yürüyüş, sıcak duş, merdiven çıkmaya başladım. Hayırla, sağlıkla gelsin bebişlerimiz İnşâAllah 🙈❤️

Z72r47asel Bende normal istiyorum hep ama doğana kadar belli olmuyor işte bebişler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar, sağlıkla gelsinlerde artık normal sezeryan hangisi olursa 🙃