Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻♀️😂
Beigebaby bende 36+4 de oldum çatı muayenesi o zaman açılma yok demişti her hafta da kontrole gidiyorum ultrason ile karından bakıyor rahim ağzı daha açılmamış diyor
40 haftalık olduk şimdi ama tık yok yapmadığım şey kalmadı
Hurma/ananas/yürüyüş/egzersiz/ilişki/squat/sıcak duş/ tarçınlı su
Ne duyduysam yaptım ama ne açılma var ne sancı sadece kanala girdi bi haftadır kanalda ama tık yok 😞
Beigebaby 🤚🤚🤚🤚 gelmiyor bacım hala bekliyoruz 38. Haftadayız artık ideal gelmen lazım diyorum ama yok dinlemiyor 😂😂
Sultansyayla yaa yaptıklarınızın hiçbiri işe yaramadı mı 🥹 ben hiçbir şey yapmıyorum hurma yemek dışında onuda unutuyorum her gün tüketmiyorum bile
SaHil_Hayat inşallah çok bekletmezler bizi sağlıkla gelirler 🥲
38+5 olduk bizde oglusumla. Zıpır zıpır karnimda hala hareketli ama sancı falan yok sadece tuvalete cikiyorum sık sık. Bı de geceleri uyuyamıyorum karnimdan . Bir an önce olsun istiyorum ya
Beigebaby Bizde 38+2 haftalık olduk nasipse pazartesi sezeryan ile doğum yapacağım ama şu son günler asla geçmek bilmiyor 🥹🙄
Mormenekse26 Aynı durumdayız , artık tuvalete gitmekten bezdim. Gece olunca karnımda toparlanıyor bir yere taş gibi oluyor şuanda öyle mesela acayip hareket ediyor uyu uyuyabilirsen 🥲
Rabia04_09 bende öyle diyorum 9 ay bile daha çabuk geçmişti ama son zamanlar geçmiyor . Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰
Beigebaby bişey demedi ama ben bebek kilo aldıkça korkuyorum 40 a kadar gelmezse sezeryan olurum herhalde 😂
Beigebaby maleseff hala sancı açıklık yok :(
Kardelenalya Bende sabah doguruyorum kuzum Allah yardımcımımız olsun
Canan-02 Bende hiç bir belirti yok,ne belime vuruyor ne açılmam var 🤷🏻♀️ bizim ikizler burcu bebeler uğraştırıyor bizi😂🙂
Beigebaby sadece rahim ağzı açılmış mı diye bakıyor açılmış bebek kanala girmişse açılmanın cm alttan bakıyor