Meleklerininannesii amin canım aminn
Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸
Meleklerininannesii gerçekten insan istiyor 🥹 8 ayligiz kızımla son tahmini doğum 9 haziran kurban bayraminda hepbirljkteyiz inşallah 💗💗
Busraakay_26 ayy çok güzel bir duygu benim kızımda kurbandan 1 ay sonra falan bizimle olacak inşallah 🩷🙏🏻
- Düzenlendi
sevcanbyhtn inşallah canımm benim Rabbim gönlümüze göre versinn neyseki senin iki minik daha varmış onlarla bile bayram dolu dolu yaşamaya yetiyordurr eminimmm 🥹🩷🩷🌸
Meleklerininannesii evet bizde çok isterdik az kaldı prensesimize kavuşmaya nasipse kurban bayramında beraberiz şafak 25 😇
Tubakasap inşallah canımm benim sağlıkla kavuşmak nasip olsunn🩷🌸🙏🏻
Busraerkr yaaa çok az kalmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah en güzel günlere az kalmışş🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii çok teşekkür ediyorum aynı şekilde sizinde öyle olsun inşallah 🙏🥰
Meleklerininannesii evet canım cok şükür 😍💕
Meleklerininannesii ben de çok isterdim ama daha var
@Meleklerininannesii bizde çok istiyoruz ama nasipse diğer bayram kucağımızda olacak prensesimiz 🥰🙏
Meleklerininannesii hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🌸🌸💕
Busraerkr Aminn çok teşekkür ediyorum sağolun 🥹🩷🌸🙏🏻
dilay_06 çabuk geçer inşallah günler 🙏🏻🌸
Gizemgizemm hadiii inşallah sağlıkla gelsin prenses canım benim 🌸🩷🙏🏻
Busraakay_26 inşallah canım benimm 🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii 27+1 haftalık hamileyim oğluşum bu bayram bizimle olamayacak ama 14,5 aylık minik kızımın 3. Bayramı gerçekten çok güzel duygular, kıyafetini tokasını ayarlamak saçlarını nasıl yapsam diye düşünmek hepsi ayrı ayrı güzel heyecanlar 🥰
yinehamile kesinlikle öyle bizde heyecanla bekleyen annelerizz Rabbim sağlıkla diğer evladına da kavuşmayı nasip etsin inşallah canım 🩷 🌸
Meleklerininannesii amin İnşallah, Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin ❤️