• Gebelik
  • Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸

Selaam tatlışşş anne adayları 💐 Bayram geliyor son 2 gün 🌸varmı böyle benim gibi keşke bebişim doğmuş olsaydı da bu bayram benimle olsaydı diyen annelerr 🥹 Ben çok isterdim aynı şekilde eşimde keşke bu bayram kızımız bizimle olsaydı dedii insan çok hevesleniyor günler çabuk geçsin istiyorr 👣 Ama sağlıkla ve zamanında gelsinler tabikii 💕 doğumlar ne zamana geliyor kaç aylıksınızz 🔆🩷🙏🏻

Meleklerininannesii, başlığı Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸 olarak değiştirdi.

Youngmotherr yaaa gerçekten öylee 🥹 aramızda çok bir fark yok sanırım bizimde 3,5 ay gibi bir süre varr kurban bayramindan sonra geliyor inşallah 🥹🩷🙏🏻

Youngmotherr yaa evett 2 gün var güzel bi tesadüf oldu 🥹 bizimde 10 Ağustos gibi gösteriyor doğum ben doktordan 11 gibi isteyeceğim çünkü 11 Şubat da benim doğum günüm aynı rakamlar olsun en azından 🙏🏻😂 bebişin cinsiyeti nedir 🌸

sevcanbyhtn inşallah canımm benim Rabbim gönlümüze göre versinn neyseki senin iki minik daha varmış onlarla bile bayram dolu dolu yaşamaya yetiyordurr eminimmm 🥹🩷🩷🌸