Meleklerininannesii evet bizde çok isterdik az kaldı prensesimize kavuşmaya nasipse kurban bayramında beraberiz şafak 25 😇
Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸
Tubakasap inşallah canımm benim sağlıkla kavuşmak nasip olsunn🩷🌸🙏🏻
Busraerkr yaaa çok az kalmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah en güzel günlere az kalmışş🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii çok teşekkür ediyorum aynı şekilde sizinde öyle olsun inşallah 🙏🥰
Meleklerininannesii evet canım cok şükür 😍💕
Meleklerininannesii ben de çok isterdim ama daha var
@Meleklerininannesii bizde çok istiyoruz ama nasipse diğer bayram kucağımızda olacak prensesimiz 🥰🙏
Meleklerininannesii hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🌸🌸💕
Busraerkr Aminn çok teşekkür ediyorum sağolun 🥹🩷🌸🙏🏻
dilay_06 çabuk geçer inşallah günler 🙏🏻🌸
Gizemgizemm hadiii inşallah sağlıkla gelsin prenses canım benim 🌸🩷🙏🏻
Busraakay_26 inşallah canım benimm 🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii 27+1 haftalık hamileyim oğluşum bu bayram bizimle olamayacak ama 14,5 aylık minik kızımın 3. Bayramı gerçekten çok güzel duygular, kıyafetini tokasını ayarlamak saçlarını nasıl yapsam diye düşünmek hepsi ayrı ayrı güzel heyecanlar 🥰
yinehamile kesinlikle öyle bizde heyecanla bekleyen annelerizz Rabbim sağlıkla diğer evladına da kavuşmayı nasip etsin inşallah canım 🩷 🌸
Meleklerininannesii amin İnşallah, Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin ❤️
Meleklerininannesii bebek doğunca bir yere gitmek istediğinde işkence gibi olabiliyor. Hazırlanmak istiyorsun ama durmuyor eşine veriyorsun baksın sen hazırlanana kadar ama eşinde de durmuyor. Baştan savma bi makyaj yapıp çıkıyorsun bazen yüzünü yıkamaya vaktin bile olmuyor 😅😅 15 aylık kızım var tam bir yere gideceğiz ben hazırlanmak istiyorum hemen ayakkabısını getirip çıkmak istiyor. Benim hazırlanmama asla izin vermiyor🥹
yinehamile aminn canım inşallah çok çok amin 🙏🏻🌸🩷
Laleozkan_09 yaaaa amaa bu hareketleri bile çok tatli değil mii annesii 🥹 ben inancın olsun canım o günlere ışınlanmak istiyorum 🙈🥹 çünkü gerçekten hakeden her kadının yaşaması gereken bir duygu annelik duygusu 🥰 Rabbim acılarını göstermesin inşallah bizlere bağışlasın 🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii amin inşallah canim