• Gebelik
  • Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸

Dlnalpr canım benim Rabbim şu mübarek günlerde bol dualarla evladını sana bağışlasın inşallah 😢 çok üzücü bir durum ama unutma ki Rabbim istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok evladının şifasını da verir inşallah dualarimdasin🩷🙏🏻

Meleklerininannesii tabiki de çok güzel tarifi yok ama bazen çok yorucu olabiliyor. Bayram diye süslendik kızımla, ben topuklu giydim bütün gün peşinde koştum benden başkasına da gitmedi kimi görse ağladı. Benide kendini de çok yordu Şimdi yoruldu 23.00 da uyuyan kızım 20:46 da uyudu 😅😅😅
    Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese de nasip etsin. ❤️🧿🙏🏻

Laleozkan_09 hahahah kıyamam yaa belli ki çok yorulmuş prenses 😂 birde anneci olunca tabii hem seni yormuş hem kendisi yorulmuş tatlı koşturmalarr bunlar en kötü günlerimiz böyle olsun inşallah canım benim 🥹🙏🏻 Aminn amin gerçekten Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın isteyenlere nasip etsin 💖🙏🏻🥰

Dlnalpr Senden de Allah razı olsunn canım benim. Güzel dualarının karşılığını sende bulasın inşallah evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun kimseye evlat acısı vermesin Rabbim 💖🙏🏻