Meleklerininannesii ay bu ben resmen. 6+3 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduktan sonra eşim ve kendime bayramlık almaya gittik. Kendimize alınca için burkuldu dedim bebişe de bayramlık alcaz gittik bir tulum aldık ayicikli hem kız hem erkek uyumlu 😄 keşke olsa da giydirsem diyorum
Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸
anneoluyoruuumm16 hahahahah ayy canım benim yaa 🥹🥹 insan çok heves ediyor gerçekten Rabbim sonunu getirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi🩷🌸🙏🏻
Meleklerininannesii bu bayram da değil ama kurban bayramında Allah nasip ederse kızımız bizimle olacak 🌸
Meleklerininannesii ay evet yaaa keske olsalardi 💕 bugun 2 cocuguma bayramlik alirken magazada bebek kiyafetleride gordum icimden gecti yani keske olsaydi smdi onuda giydirseydim diye insallh seneye saglikla 🙏😊
Meleklerininannesii amin canım aminn
Meleklerininannesii gerçekten insan istiyor 🥹 8 ayligiz kızımla son tahmini doğum 9 haziran kurban bayraminda hepbirljkteyiz inşallah 💗💗
Busraakay_26 ayy çok güzel bir duygu benim kızımda kurbandan 1 ay sonra falan bizimle olacak inşallah 🩷🙏🏻
- Düzenlendi
sevcanbyhtn inşallah canımm benim Rabbim gönlümüze göre versinn neyseki senin iki minik daha varmış onlarla bile bayram dolu dolu yaşamaya yetiyordurr eminimmm 🥹🩷🩷🌸
Meleklerininannesii evet bizde çok isterdik az kaldı prensesimize kavuşmaya nasipse kurban bayramında beraberiz şafak 25 😇
Tubakasap inşallah canımm benim sağlıkla kavuşmak nasip olsunn🩷🌸🙏🏻
Busraerkr yaaa çok az kalmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah en güzel günlere az kalmışş🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii çok teşekkür ediyorum aynı şekilde sizinde öyle olsun inşallah 🙏🥰
Meleklerininannesii evet canım cok şükür 😍💕
Meleklerininannesii ben de çok isterdim ama daha var
@Meleklerininannesii bizde çok istiyoruz ama nasipse diğer bayram kucağımızda olacak prensesimiz 🥰🙏
Meleklerininannesii hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🌸🌸💕
Busraerkr Aminn çok teşekkür ediyorum sağolun 🥹🩷🌸🙏🏻
dilay_06 çabuk geçer inşallah günler 🙏🏻🌸
Gizemgizemm hadiii inşallah sağlıkla gelsin prenses canım benim 🌸🩷🙏🏻
Busraakay_26 inşallah canım benimm 🌸🩷🙏🏻