Youngmotherr 23+3 kuzum 💕 siizz 🐣
Bayramda bebişlerde olsaydı isteğiiii 🍬🍭🔆🩷🌸
Meleklerininannesii aramızda 2 gün varmış 23+1 iz bizde 🥹 doğum ağustos 15 gösteriyor ama bebek biraz aceleci
Youngmotherr yaa evett 2 gün var güzel bi tesadüf oldu 🥹 bizimde 10 Ağustos gibi gösteriyor doğum ben doktordan 11 gibi isteyeceğim çünkü 11 Şubat da benim doğum günüm aynı rakamlar olsun en azından 🙏🏻😂 bebişin cinsiyeti nedir 🌸
Meleklerininannesii paşa beyim oluyor benim 😄 kız diyolardı erkekmiş meğer sizinki ne 🫶🏻
Youngmotherr benim de bi prensesim olacak inşallah 💕 sağlıkla gelsinler inşallah canım benim 🙏🏻🌸
Meleklerininannesii benim de 23+4 zamanında sağlıkla doğsun istiyorum ama 3 ay çok uzak gibi geliyor
Pandolfini aramızda 1 gün var canım ☺️ evet bende öyle istiyorum ama şunun farkındayım ki zaman gerçekten su gibi 🥲🩷
Meleklerininannesii ay bu ben resmen. 6+3 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduktan sonra eşim ve kendime bayramlık almaya gittik. Kendimize alınca için burkuldu dedim bebişe de bayramlık alcaz gittik bir tulum aldık ayicikli hem kız hem erkek uyumlu 😄 keşke olsa da giydirsem diyorum
anneoluyoruuumm16 hahahahah ayy canım benim yaa 🥹🥹 insan çok heves ediyor gerçekten Rabbim sonunu getirsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi🩷🌸🙏🏻
Meleklerininannesii bu bayram da değil ama kurban bayramında Allah nasip ederse kızımız bizimle olacak 🌸
Meleklerininannesii ay evet yaaa keske olsalardi 💕 bugun 2 cocuguma bayramlik alirken magazada bebek kiyafetleride gordum icimden gecti yani keske olsaydi smdi onuda giydirseydim diye insallh seneye saglikla 🙏😊
Meleklerininannesii amin canım aminn
Meleklerininannesii gerçekten insan istiyor 🥹 8 ayligiz kızımla son tahmini doğum 9 haziran kurban bayraminda hepbirljkteyiz inşallah 💗💗
Busraakay_26 ayy çok güzel bir duygu benim kızımda kurbandan 1 ay sonra falan bizimle olacak inşallah 🩷🙏🏻
- Düzenlendi
sevcanbyhtn inşallah canımm benim Rabbim gönlümüze göre versinn neyseki senin iki minik daha varmış onlarla bile bayram dolu dolu yaşamaya yetiyordurr eminimmm 🥹🩷🩷🌸
Meleklerininannesii evet bizde çok isterdik az kaldı prensesimize kavuşmaya nasipse kurban bayramında beraberiz şafak 25 😇
Tubakasap inşallah canımm benim sağlıkla kavuşmak nasip olsunn🩷🌸🙏🏻
Busraerkr yaaa çok az kalmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah en güzel günlere az kalmışş🌸🩷🙏🏻
Meleklerininannesii çok teşekkür ediyorum aynı şekilde sizinde öyle olsun inşallah 🙏🥰
Meleklerininannesii evet canım cok şükür 😍💕