Kızlar selam. Ben 35+4 hamileyim. 57 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum bebek 2,5 kilo şuan. Okuduklarıma göre herkes daha çok kilo almış bende anormal bi şey olabilir mi son 1 ayda kaç kilo daha alırım acaba
Kaç kilo aldınız
saldemir ben 38.haftamdaym pazartesi doğumum var 1.5 kilo aldım 9 Aylık süreçte toplam. Bebeğin gayet iyi ve sağlıklıysa doktorun Bi problem yok diyorsa senin kilo alıp almaman çok önemli değil..
saldemir aksine siz çok kilo almamissiniz ne güzel ☺️bebek ve sizin sağlığınız yerindeyken aksine fazla kilo doğum sonrası size külfet olurdu.Ben çok kilo aldım mesela düşünüyorum nasıl vericem diye🤣
25+3 hafta suan kilo almadim 25 de gittigimde bebek 765 gramdi
saldemir 36+5 deyim bende 57 ile hamile kaldım şuan ki kilomu hafızamdan silmek istiyorum 🥲
saldemir merhaba bebeğin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa çok güzel 😅😅 ben 24 haftada 7 kilo almışım 🙈
saldemir şuanda 30+3 haftalığına toplamda 7 kilo aldım bu zamana kadar en son doktora 28+2 günlük gitmiştim kilom aynı idi bebeğim de 1.200 gram dı inş biraz daha kilo almıştır prensesim Rabbım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏🙏
saldemir 32+2 :) 60 ile hamileliğimi öğrendim şuan 67-68 arasında gidil geliyor artık korkuyorum,tartı ya çıkmaya.😃
saldemir 32 kilo aldımm ✌️
- Düzenlendi
170 boy 57 kilo ile başlayıp ilk 4 ay hiç kilo almayıp tüm kiloyu 20 ile 30. Haftalar arasında alıp 30 dan sonra sabitlenmis vaziyetteyim, şu an 35. Haftamdayim ve 70 kiloyum 🥲
49 ile hamile kaldım 31 haftadayız 55-57 arası gidip geliyor. Sabah 55 akşam 57 :)
saldemir 5 ayda 5 kilo almışım iştahım iğce arttı daha ne kadar alırım bilmiyorum
saldemir 33. haftadayız 11.5 kilo aldım 🙈
saldemir 18 kilo aldım 26 haftalığız daha
- Haftadayım 22 kilo aldım 😒