Serena94 Doğumdan sonra 4. gün kontrolünde tartıya çıktım ve aldığım kilonun çoğu gitmişti (-6kg). Bir hafta içerisinde de tüm ödemim de inince kalan 4 kg da verip eski halime döndüm 🙈 emzirme döneminde de çok zayıfladım ben nedense bilmiyorum. Ama gider kilolar elbet bir şekilde 😊 sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum hepimize inşallah 🙏🏻 🌸 zayıf bir hamileydim bu arada 48 ile başladım yolculuğa 58 ile tamamladım

72 ile hamile kaldım.. 38. Haftama girdim 82.70 kilodayım 🫶🏻🌸

Mugeliya evet gerçekten mantık dışı rakamlar yazılınca ben utanıyorum başkası adına

Biz şuan 37 haftalığız ve 95 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum mide bulantım aşırı olduğu için ne yesem çıkıyor bebeğimin kilosu 2607gr doktorumuz kilo vermeme rağmen bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyle. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar.

hamileliğimin ilk aylarında kilo almayıp aksine vermiştim şu an 29. haftadayız 4 kilo almışım dengeli bir şekilde beslenip çok fazla kilo almamayı hedefliyorum 🥲

Bkmcnkr senin yine iyi haftan ilerde ben daha 30lari göremeden 14 kilo alıp 61 oldum 😂

saldemir 58 kiloyla hamile kaldım 33 haftalığına şuan 80 kilo oldum 😭😭😭😭