34+6 70 kiloyla hamile kaldım şuan 87 kiloyum boyum uzun olduğu için çok kilo almış gibi durmuyorum hiçte takılmıyorum açıkçası🙈

saldemir arkadaşlar merhaba bende daha 8+2 yım ılk defa yazıyorum dogum çatlaklarının onune gecebılmek için ne kullandınız yazarmısınız

Semilk05 ilk hamileligimde bende 48 le hamile kalıp 63 le doğum yapmıştım ve bir hafta sonra 54 e düşmüştüm şimdi 2.hamileligim 49 la hamile kaldım 32+5 57 kiloyum 2 kilo daha alırım maksimum ne kadar az o kadar kolay oluyor kilo vermesi doğumdan sonra sağlık açısından da tabi fazlası zarar

Gse2 32+5 sıfır çatlak lierac kullanıyorum düzenli olarak

saldemir kilo alman hiç önemli değil bebek gelisiyrosa Dr sıkıntı yok diyor ben ilk bebegimde hamile kaldığım kiloda 1.5 kilo eksikle doğuma gittim 3 kilo doğdu kızım şimdi 2. Bebeğime hamileyim kilo hiç sorun değil kafamda

58 kiloydum 37+5’deyim 79 kilo olmuşum

saldemir yorumları okudukça asıl ben üzüldüm 62 kilo ile hamile kaldım kabızlıktan ilk hafta 65 oldum şimdi 69 kiloyum ve daha 13 haftalık hamileyim. Ne yiyor içiyorsunuz da almıyorsunuz bize de söyleyin 😔😔😔

saldemir 22 haftadan selamlar kızlar ben de şu ana kadar 3 kilo almışım inşallah zaman ilerledikce almam şu an o kadar cabuk yorulup nefes nefes nefese kalıyorum ki sanki 20 kilo ağırlığım var anlamadım

Dorukkusumm bende bi ere serum aldim. Siz dogumbyaptiniz mi nasil gecti birde sutunuz var mi saglik ocagindaki hemsire sutun olmaz kansizliktan dogumunda zor olur falan dedi bana

saldemir ilk çocuğumda 30 ama çok yedim asla dikkat etmedim ikincide 28. Haftada 4 kilo aldım. Ama tiroid ilacı kullanıyorum ilkinde de böyle bir sıkıntı yaşadığım için aşırı aldığımı düşünmeye basladım. Çok çok kilo alanlara tavsiyem ayrıca endokrin bölümüne de gitmeleri.