Kaç kilo aldınız
saldemir 32+2 :) 60 ile hamileliğimi öğrendim şuan 67-68 arasında gidil geliyor artık korkuyorum,tartı ya çıkmaya.😃
saldemir 32 kilo aldımm ✌️
- Düzenlendi
170 boy 57 kilo ile başlayıp ilk 4 ay hiç kilo almayıp tüm kiloyu 20 ile 30. Haftalar arasında alıp 30 dan sonra sabitlenmis vaziyetteyim, şu an 35. Haftamdayim ve 70 kiloyum 🥲
49 ile hamile kaldım 31 haftadayız 55-57 arası gidip geliyor. Sabah 55 akşam 57 :)
saldemir 5 ayda 5 kilo almışım iştahım iğce arttı daha ne kadar alırım bilmiyorum
saldemir 33. haftadayız 11.5 kilo aldım 🙈
saldemir 18 kilo aldım 26 haftalığız daha
- Haftadayım 22 kilo aldım 😒
saldemir 82 kiloyla hamile kaldım. (kilom asla belli olmuyordu değişik bir yapım var😂) şuan 32+2 ve 106 kiloyum. bebek 1,840 gram. tek fark artım kilomda belli oluyor😂😂😂
Dorukkusumm özellikle bir şey yaptınız mı bunun için egzersiz vs
Bende 20 haftadayim 2 kilo aldım bende çok korkmuştum ama bakıyorum daha az kilo alanlar bile varmış
saldemir 22 kg aldım 😂8. Aydayım
Ben 15 haftalık oldum hiç almadım normalde ilk haftalar alınmaz kusma olduğu için ama ben kusmadım kilo alırım diye düşündüm ama halâ aynı 55
saldemir ben 20 haftadayim 58 kiloyla hamile kaldim sonra mide bulantilari dolayisiyla cok kusma vesaire 50 kiloya indim sonra 53 ciktim suan 56 kiloyum… herhalde son haftalara kadar bi 63 kilo falan olurum bakalim hayirlisi
balbebek_ yiyip içip yattım kan değerlerim çok düşüktü hatta kontrollere zor gidip geliyordum.