5 aylık hamileyim, düzenli olarak ayda 1 kilo alıyorum 😅 Şu an 4 kilo oldu. Doktor da ayda 1 kilo ideal demişti
Kaç kilo aldınız
- Haftaya girdik 33+1 57 kg ile hamile kaldım şu an 70 kg yani 13 kg aldım daha yedi hafta var almak istemiyorum başka :(
39 haftalık 11 kilo bebiş 3.500 kilo
Selbus son 2-3 ayda çok hızlı kilo alınıyor ama dikkat edin bence
Dorukkusumm 1,5 kilo almış olmanız imkansız. Bebeğin kilosu ile bundan fazladır :)
Dorukkusumm nasi 1.5 kilo bu bebegin suyu var agirligi var rahim buyuyo gogusler buyuyo valla cok sasiriyorum boyle kilolara
rachelgreenn Ben de aynı. Kusma olmadığı için aldım.
iremugurluoglu ay 30 aldım ben de tek benim saniyodum :(
1.72 boy 65 kilo ile hamile kaldım 18.haftamdayım 2.90 kilo almışım asla 3 değil 🥲😂
Esranur67 aslında kilo alıyorsunuz almışsınızdır sadece kilo vermişsinizdir hamilelikte bu yüzden almadığınızı sanıyorsunuz çünkü bebek plesenta suyudur bunlar zaten kilo
saldemir Ben 27 haftada 10 kilo aldım normali ne kadar bilmiyorum esas bebek iyi olsun kilosu falan zaten doğumdan sonra baya veriliyor o kilolar
Simge41 her hafta 1 kilo işte saymıyordum ben artık 😀
saldemir normali bu olmalı diye düşünüyorum. Yani aslında herkesin bünyesi bir değil bilindiği üzere. Ben mesela kızımı 3 buçuk kilo doğurdum. Kendim de 5kilo aldım.
gamzesonmez aynen hamile.kaldigimda daha çok kiloluydum miğde bulantilari yüzünden verdim