saldemir 30+1 olduk kızımla 57 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldım 🙈 29 haftalıkken 1.540 gr dı şuan kaç kilo oldu bilmiyorum 🙈 ben biraz fazla kilo aldım sanırım yaaa 😏

36+6 hamileyim 21 kilo aldım 😢😢

53 kiloyla hamile kaldım 26 haftama giricem yarın 59 kiloyum ve kabızlık yaşıyorum 🥲

5 aylık hamileyim, düzenli olarak ayda 1 kilo alıyorum 😅 Şu an 4 kilo oldu. Doktor da ayda 1 kilo ideal demişti

1. Haftaya girdik 33+1 57 kg ile hamile kaldım şu an 70 kg yani 13 kg aldım daha yedi hafta var almak istemiyorum başka :(

39 haftalık 11 kilo bebiş 3.500 kilo

Hulya2626 hareket ediyorum gün boyu ama bakalım 😅 Babasına çekerse 4 buçuk doğar zaten önde 1 hafta

Dorukkusumm nasi 1.5 kilo bu bebegin suyu var agirligi var rahim buyuyo gogusler buyuyo valla cok sasiriyorum boyle kilolara

saldemir bence hsftana gore bebek iyi kiloda sevinmelisin cok yiyip gereksiz yere kendin kilo almadin bebegin gayet guzel kiloda boyle devam et

saldemir bide bende 24haftaligim 57le hamile kaldim baslarda yiyemedim 52ye dustum .sindi 59kiloyum hamileleymn yarisini gectim sadece 2kilo aldim yani .hic dert etmiyorum gereksiz yaglanmadim bebegimde haftasina uyumlu bende minionum zaten bebekde benim gibi minion olacak)

Esranur67 aslında kilo alıyorsunuz almışsınızdır sadece kilo vermişsinizdir hamilelikte bu yüzden almadığınızı sanıyorsunuz çünkü bebek plesenta suyudur bunlar zaten kilo

saldemir Ben 27 haftada 10 kilo aldım normali ne kadar bilmiyorum esas bebek iyi olsun kilosu falan zaten doğumdan sonra baya veriliyor o kilolar