• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Nurella2 sat 5 Mayıs ama 13+3 olması gerek ama 14+1 deniyor.Cinsiyetimizi bi doktorumuz erkek bir diğeri kız dedi bakalım sağlıkla gelsin de

Nurella2 of of 4 kilo verdim ilaç kullanıyorum hala kusuyorum kanama alanları kanamalar aciller

Sedaduru peki canim neye göre erkek kiz dediler mesela ben gordum kizimi bacak arasi bostu sen de gordun mu dolu veya bos 😄

minisinannesiiiii vallahi kuzum Manisa’daki doktorum gösterdiğinde bacak arasında bir nokta vardı 2 gün önce burada yani Malatya’da ki doktorda gösterdiğinde nokta filan yok dümdüzdü kafam çok karışık 😅 inşallah kızdır biz kız istiyoruz sağlıkla gelsin bu cuma yine gidicem bakalım bu defa ne diyecek 🤗

Nurella2 12+1 hamileyim bende bu ayın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zamana kadar cinsiyeti belli olur birde ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sizde öyle mi 😀😀😀

Nurella2 Oğlan hissediyorsanız kesin oğlandır bence😊bana herkes oğlan dedi ben kız hissettim rüyamda da gördüm ve kız cinsiyetimiz 🥰🥰🥰🥰ikinci kızım gelecek İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰