Nurten2610 inşallah gönlüne göre olur 🥰
Mayıs ayında hamile kalanlar
Nurella2 sağol canım cümlemizin inşallah
Kizlar benim de son adet tarihim 7 mayis 13+1 iz. Benim de bir kizim var gönül erkekten yana ama devlete gittigim için henüz bir tahmin yok bakalim
Benim de sat 29 nisan 14 hafta olduk ,hep merak ediyordum yine yazmisken sorayim nerden biliyorsunuz önden gidiyor geriden geliyor benim doktorum bana bir sey soylemiyor 😄
Ben 12+1 de öğrendim bu arada kızım olacağını 😊
minisinannesiiiii adet tarihine göre 9+4 tüm ultrasonda 7+4 çıkıyor. Doktor 2 hafta küçük dedi
minisinannesiiiii şöyle ki benim adetlerim duzensiz gebeligimi 38. Gün 5.67 ile öğrendim 3 hafta sonra 8. Haftada olmam lazımken 6 haftalık çıktım biraz zaman geçince tahmini doğum zamanı yaptı doktorum 3 Mayıs yerine 18 19 Mayıs arası olmuş oluyor adetim yani 19 mayıstan hesapladilar doktorumda dedi zaten 2. Adete yakın yumutlamissin adet tarihini değiştiriyoruz diye söyledi geride değil yani bebek sadece geç dollenmeden dolayı fark var onu da bu şekilde kapatmış oluyoruz şuanda takip ettiğimizden beri günü gününe gidiyor
Eldgrn anladim canim saglikla kucagina almayi nasipetsin Allah,benim doktor pek konusmuyorda ben de ne soracagimi bilemiyorum o yuzden merak ettim 😄
Nurella2 beeeen 12+0da net öğrendim canummm darısı sanaaaa
- Düzenlendi
Nurella2 benim sabah bulantilarim oldu istahsizligim hala var ama aksine kilo vermedim 2 buçuk kilo aldım mide bulantim oluyor ama hiç kusmadim. Sadece baş ağrım oluyor aşırı yorgunluk bedenimi taşıyamıyorum kollarımı kansızlık var baya fazla ilaç verdi doktor daha yeni başladım bir an önce gecer inşallah yaşam kalitem gitti resmen hep yorgun halsiz ama değer minnagim icin 🥰 siz de umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi sabah kalkar kalkmaz yanınızda kraker bulundurun ondan yiyin eğer ilaç icmiyorsaniz çok boş mide de bulanıyor malesef ☺️🌸
Bizde 14 haftalık olduk henüz cinsiyeti öğrenemedik doktor arası boş dedi ama değişebilir diye net bişey söylemedi
Nurella2 ilk çocuk mu ben hep erkek gördümm eşimde annemde hamile olduğumu bilmeyen 3 arkadaş arsdı rüyamızda seni gördük erkek bbeğin vardı dye
minisinannesiiiii valla canım o konuşmasa bile sen sor çekinme bazen gerçekten biz sormadan birşeyi söylemiyorlar o yüzden aklıma geleni soruyorum
Nurella2 Anladim canim Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin isteyen de herkese insallah
Nurella2 ben 7 24 kusuyorum hala
Nurella2 of of 4 kilo verdim ilaç kullanıyorum hala kusuyorum kanama alanları kanamalar aciller
minisinannesiiiii söylüyor canım son adet göre şu olması lszım ama şu kadar çıkıyor önce arkada diye
Eldgrn Evet buradan gördüklerimi okuduklarimi sormuştum hep
Eldgrn banada biri geç döllenme kız oluyor dedi 🤣 öyle oldu