• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Kizlar benim de son adet tarihim 7 mayis 13+1 iz. Benim de bir kizim var gönül erkekten yana ama devlete gittigim için henüz bir tahmin yok bakalim

minisinannesiiiii şöyle ki benim adetlerim duzensiz gebeligimi 38. Gün 5.67 ile öğrendim 3 hafta sonra 8. Haftada olmam lazımken 6 haftalık çıktım biraz zaman geçince tahmini doğum zamanı yaptı doktorum 3 Mayıs yerine 18 19 Mayıs arası olmuş oluyor adetim yani 19 mayıstan hesapladilar doktorumda dedi zaten 2. Adete yakın yumutlamissin adet tarihini değiştiriyoruz diye söyledi geride değil yani bebek sadece geç dollenmeden dolayı fark var onu da bu şekilde kapatmış oluyoruz şuanda takip ettiğimizden beri günü gününe gidiyor

Eldgrn anladim canim saglikla kucagina almayi nasipetsin Allah,benim doktor pek konusmuyorda ben de ne soracagimi bilemiyorum o yuzden merak ettim 😄

Nurella2 benim sabah bulantilarim oldu istahsizligim hala var ama aksine kilo vermedim 2 buçuk kilo aldım mide bulantim oluyor ama hiç kusmadim. Sadece baş ağrım oluyor aşırı yorgunluk bedenimi taşıyamıyorum kollarımı kansızlık var baya fazla ilaç verdi doktor daha yeni başladım bir an önce gecer inşallah yaşam kalitem gitti resmen hep yorgun halsiz ama değer minnagim icin 🥰 siz de umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi sabah kalkar kalkmaz yanınızda kraker bulundurun ondan yiyin eğer ilaç icmiyorsaniz çok boş mide de bulanıyor malesef ☺️🌸

Bizde 14 haftalık olduk henüz cinsiyeti öğrenemedik doktor arası boş dedi ama değişebilir diye net bişey söylemedi

Nurella2 ilk çocuk mu ben hep erkek gördümm eşimde annemde hamile olduğumu bilmeyen 3 arkadaş arsdı rüyamızda seni gördük erkek bbeğin vardı dye

minisinannesiiiii valla canım o konuşmasa bile sen sor çekinme bazen gerçekten biz sormadan birşeyi söylemiyorlar o yüzden aklıma geleni soruyorum

Nurella2 sat 5 Mayıs ama 13+3 olması gerek ama 14+1 deniyor.Cinsiyetimizi bi doktorumuz erkek bir diğeri kız dedi bakalım sağlıkla gelsin de

Nurella2 of of 4 kilo verdim ilaç kullanıyorum hala kusuyorum kanama alanları kanamalar aciller