Nurella2 ben 7 24 kusuyorum hala
Mayıs ayında hamile kalanlar
Nurella2 of of 4 kilo verdim ilaç kullanıyorum hala kusuyorum kanama alanları kanamalar aciller
minisinannesiiiii söylüyor canım son adet göre şu olması lszım ama şu kadar çıkıyor önce arkada diye
Eldgrn Evet buradan gördüklerimi okuduklarimi sormuştum hep
Eldgrn banada biri geç döllenme kız oluyor dedi 🤣 öyle oldu
Sedaduru peki canim neye göre erkek kiz dediler mesela ben gordum kizimi bacak arasi bostu sen de gordun mu dolu veya bos 😄
hayallliiim 2. Çocuğum 6 yaşında kızım.var
hayallliiim kusmuyorum kusmam yok bulantim halsizligim coktu
minisinannesiiiii vallahi kuzum Manisa’daki doktorum gösterdiğinde bacak arasında bir nokta vardı 2 gün önce burada yani Malatya’da ki doktorda gösterdiğinde nokta filan yok dümdüzdü kafam çok karışık 😅 inşallah kızdır biz kız istiyoruz sağlıkla gelsin bu cuma yine gidicem bakalım bu defa ne diyecek 🤗
Nurella2 oy maşallah
Nurella2 ay yaa geçecek inşallah
Nurella2 12+1 hamileyim bende bu ayın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zamana kadar cinsiyeti belli olur birde ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sizde öyle mi 😀😀😀
Minikmucizem199 Benim karnimda hafif siskinlik oldu cok yemek yemisim gibi aynada hissediliyor 😄
minisinannesiiiii bende sağ tarafta şişlik gözüküyor tek taraflı yani bilemedim oda ikinci çocuğum yani 😁
Minikmucizem199 ooo sen tecrübelisin canim 😄
Nurella2 Oğlan hissediyorsanız kesin oğlandır bence😊bana herkes oğlan dedi ben kız hissettim rüyamda da gördüm ve kız cinsiyetimiz 🥰🥰🥰🥰ikinci kızım gelecek İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
minisinannesiiiii hiç deme 😁😁 unutmuşum kız
Minikmucizem199 evetbazen unutuyorum