• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Nurella2 benim 4 yaşında bir oğlum var iki hafta önce filan rüyamda gördüm bu da erkek oldu diyorlardı 😂 ben bişey hissetmiyorum şuan ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil ♥️

brccelik benim 6 yaşında kızım var. Bana da rüyamda kiz diyorlar bende hayır oğlum olacak diyorum 😁

Nurella2 Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alma dileğiyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰Anneler hisseder…🥰

Uykucu11 evet doğru bugun 13+6 benımle aybı gün canım 🌸 benım bırı bellı onuru yok gostermıyo

Nurella2 son adet tarihim 2 Mayıs benim de canım 14+1 olduk 😍 13+3 doktor erkeğe benziyor dedi ama bilemiyorum 🤷‍♀️

Nurella2 aminn inşaAllah sende sağlıkla al kucağına inşaAllah canım 🥰

Son adet tarihim 29 nisan.Şu an 14+4 üz. Cinsiyitemizi de 11+5te öğrendik erkekmiş💙Doktor zayıf olduğum için her şeyi çok net görebildiğini söyledi😌

Nurella2 son adet tarihim 28 mayıs cin takvimi ilk gebeliği m de doğru çıktı bir kızım oldu. Şimdi erkek gösteriyor. Kızımda hissetmiştim içime doğan oldu bunda nötrum

Nurella2 benim de 28 Mayıs 10+3 günlük olması gerekiyor ama 11+0 günlüğüz 10 gün sonra ikili tarama testiimiz var cinsiyetini öğrenirmiyiz bilmiyorum

Nurella2 biri kıza benziyor dedi ama 2. Yi göremedik sırtı dönüktü