Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Fatma-mevadanis52 dualarım seninle canım İnşAllah sağ selamet doğur bebeğini kucağına al güzel haberlerini bekliyoruz İnşAllah🌹🤲🤲🤲
Denzk yaaaa çok teşekkürler içim rahatladııııı inşallah bizde bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla atlatırız 🤲🏻♥️
Denzk Kanala da inmemiş o zaman öyle mi
VeraAnnesi kanala benim doğum zamanı indi
kereminannesiii1 inşallah merak etmeyin herşey çok güzel oluyor ve unutuluyor başka dertler başlıyor 😂 şuan emzirmeyle uğraşıyorum 🥰
Denzk
Bende 36+6 dayım hala dönmedi bebeğim doktorum dönmesini bekliyor bende her işimi kendim yapıyorum son ana kadar döner inşallah yoksa sezeryan olcam
Denzk o kadar yazı o kadar emek bu bilgilendirme için teşekkür ederiz 😇 bize de sağlıkla nasip olur umarım🙏🏻
Denzk 38+4 eli kulağınds hazırda beklerken biraz rahatlattı bu yazı beni. Stresten ağrılardan ağlıyorum son günler 9 aya bedelmiş.
Denzk ya Allah razı olsun sizden gerçekten içimi öyle ferahlattınız ki şu uygulamada ilk defa böyle pozitif şeyler anlatan birini görüyorum Rabbim size ve bebeğinize sağlık uzun ömür versin inşallah🤲🏻
Denzk Maşallah size ❤️ güzellikle sağlıkla büyüsün inşallah bebiş ❣️ Alla bizede böylesini nasip etsin 🙏😇 ilk doğummuydu peki onu merak ettim 🤭
Denzk sağlıcakla büyütün inşllah 😍 benimde doğumum kolay olmuştu fakat plesanta temizliği vs doğum sonrası çok acılı geçti şuan ikinciye hamileyim tek korktuğum doğum sonrası sizde hiç bi şey yapmadılar mı?
heyecanliana93 cümlemizin ❤️