Denzk yaaaa çok teşekkürler içim rahatladııııı inşallah bizde bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla atlatırız 🤲🏻♥️

Denzk cokk güzel darısı başımıza insallah okurken o kadar özendim kii😍

SmrMrt Volkan bey benim canım doktorum doğuma yetişemedi ama o süreçte benim yerime karar almadı falan çok iyiydş bugün gittim niye gelmediniz dedim normal yapabileceğine inandığım için diyor 🙈

Newmom11 Daha güzel hikayeler sizin olsun inşallah ❤️

kereminannesiii1 inşallah merak etmeyin herşey çok güzel oluyor ve unutuluyor başka dertler başlıyor 😂 şuan emzirmeyle uğraşıyorum 🥰

Denzk hayırlı olsun canım Allah’ın izniyle inşallah bende öyle bir doğum yaparım

Denzk
        Bende 36+6 dayım hala dönmedi bebeğim doktorum dönmesini bekliyor bende her işimi kendim yapıyorum son ana kadar döner inşallah yoksa sezeryan olcam

Denzk o kadar yazı o kadar emek bu bilgilendirme için teşekkür ederiz 😇 bize de sağlıkla nasip olur umarım🙏🏻

Denzk 38+4 eli kulağınds hazırda beklerken biraz rahatlattı bu yazı beni. Stresten ağrılardan ağlıyorum son günler 9 aya bedelmiş.

Denzk ya Allah razı olsun sizden gerçekten içimi öyle ferahlattınız ki şu uygulamada ilk defa böyle pozitif şeyler anlatan birini görüyorum Rabbim size ve bebeğinize sağlık uzun ömür versin inşallah🤲🏻

Denzk Maşallah size ❤️ güzellikle sağlıkla büyüsün inşallah bebiş ❣️ Alla bizede böylesini nasip etsin 🙏😇 ilk doğummuydu peki onu merak ettim 🤭

Denzk okurken rahat bir şekilde doğurdum sanki😂😂

Denzk sağlıcakla büyütün inşllah 😍 benimde doğumum kolay olmuştu fakat plesanta temizliği vs doğum sonrası çok acılı geçti şuan ikinciye hamileyim tek korktuğum doğum sonrası sizde hiç bi şey yapmadılar mı?

Maşallah çok güzel bir doğum olmuş ❤️ bende hamilelik boyunca hem bedenen hem psikolojik olarak kendimi normal doğuma hazırlamıştım çok istiyordum normal doğum sezaryenden korkuyordum 🥲 10 cm açılmayla çataldan acil genel anesteziyle sezaryene alındım. Bebeğimin kalp atışları yavaşlıyordu. Bebişler gelmek istedikleri gibi geliyor sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler inşallah 🫶🙏🏻

Hesap işte hiç merak etme o cadı süt dökmüş kedi gibi olur bak arkadaşta yazmış o halinle seni kim uzebilir ki. Kendine odaklan başkasını bosver

Denzk ee plasenteyi de dogurtuyorlar bebekten sonra
                        Sizde tekrar ikin vs
                        Ve dikiş atalım mevzusu yaşanmadı mi
                        Birde epidural 4 cm de takılıyor size neden 3 te takılmış
                        Kendi sanciniz vardı zaten niye sunci sancı verilsin başka bişey miydi acaba ?

Bide sanciyi 10 da bir hissetmelisiniz neden öyle yoğun hissettiniz epidurale rağmen

Yırtılma veya epizyo oldu mu
                        Sonta takıldı mi
                        Lavman yapıldı mi