Denzk sağlıcakla büyütün inşllah 😍 benimde doğumum kolay olmuştu fakat plesanta temizliği vs doğum sonrası çok acılı geçti şuan ikinciye hamileyim tek korktuğum doğum sonrası sizde hiç bi şey yapmadılar mı?
Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
heyecanliana93 cümlemizin ❤️
Maşallah çok güzel bir doğum olmuş ❤️ bende hamilelik boyunca hem bedenen hem psikolojik olarak kendimi normal doğuma hazırlamıştım çok istiyordum normal doğum sezaryenden korkuyordum 🥲 10 cm açılmayla çataldan acil genel anesteziyle sezaryene alındım. Bebeğimin kalp atışları yavaşlıyordu. Bebişler gelmek istedikleri gibi geliyor sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler inşallah 🫶🙏🏻
Denzk ee plasenteyi de dogurtuyorlar bebekten sonra
Sizde tekrar ikin vs
Ve dikiş atalım mevzusu yaşanmadı mi
Birde epidural 4 cm de takılıyor size neden 3 te takılmış
Kendi sanciniz vardı zaten niye sunci sancı verilsin başka bişey miydi acaba ?
Bide sanciyi 10 da bir hissetmelisiniz neden öyle yoğun hissettiniz epidurale rağmen
Yırtılma veya epizyo oldu mu
Sonta takıldı mi
Lavman yapıldı mi
Askiletotomsu Sonda doğumhaneye girdiğim an takıldı ama çişini boşaltmak için bu dedi taktı çişimi boşalttı
Yırtılma olmadı çünkü çok güçlü ıkındım ağrı geldikçe ıkın dedi ağrı gelince nefes aldım alttan ittirdim
Lavman yapılmadı çünkü sezeryan olma ihtimaline karşı zaten 3 gündür yemek yememiştim
Epidurale rağmen evet ben çok hissettim doktor bazılarında ağrı eşiği çok düşük olduğu için fazla hissedilebilir dedi
Doğumdan sonra ıkın demediler eliyle temizledi sanırım oraları pek hatırlamıyorum ve görmedim
SerraveAnnesii inşallah sezeryan normal hiç farketmiyor hepsi bir haftaya geçiyor zaten doğum doğal bir süreçmiş benim ilk oğumum olduğu için ben de fazla kafama takmıştım ama her şey olması gerektiği gibi oluyor
Fatma-mevadanis52 Oyy maşallah basıl geçti doğum ☺️
Tiredmother Alla alla ben hiç bir şey hissetmedim doğumdan sonra dünde kontrole gittim plesentayı biz temizledik zaten dedi ultrasonla içime baktı bişey kalmamış dedi ama ben plesentayı temizlediği hiç hissetmedim hatta çocuğu verdiler hemen bezleyip yolladılar gibi hissettim 😅 ama sakinleştirici falan da vermişlerdi onunla alakalı olabilir hissetmemem
Askiletotomsu kendi sancım varken suni verilmesi o süreci hızlandırmak için 3 cm e 3 günde 3ten 10 a 1 buçuk saatte açıldı nerdeyse epiduralde 10 da 3 acı olunca süreci hızlandırmaya çalışıyorlar
HanifeAhmet Teşekkür ediyorum ❤️❤️ Evet ilk doğumumdu. Benim ağrı eşiğim çok çok düşük iğne vurulurken bayılmışlığım var 😅 bana doğum sancısı adet sancısı gibi geldi sonra git gide arttı tabi
pinargulhan ❤️❤️❤️ Herşey geçiyor merak etmeyin ben doğumdan sonra ziyarete gelenlere doğumum çok güzel geçti diyorum kaynanam falan hemen uyarıyor zor geçti demem gerekiyormuş burdakilerde öyle sanırım ben de çok korkmuştum son 2 ayımı ağlayarak geçirdim boşuna kendimi üzmüşüm yazık. Hele doğumhanede ebeler falan o kadar normal bir olay gibi yaklaşıyorlar ki ulan ben mi abartıyorum diyosun 😂
hilalperenn Hiç ağlamayın çok güzel bir süreç dikiş olsada bir haftaya geçiyor zaten ve gerçekten benim eşim hep yanımdaydı doğumdan çıktıktan beri ayağıma kapanıyor Sen nasıl doğurdun nasıl zorluk çektin bir dediğini asla bir daha 2 etmem diye yani eşlerde bu sürece dahil olmalı bence
Eliftskndzgn Benim de yan duruyordu dönmemişti son doğum sancısıyla dönüp kanala girdi zaten döndüğü hissediliyor ayaklarını kaburgalara dayatıp kendini aşağı ittiriyor çok değişik bişey 😅
CoolMamacita İnşallah inşallah ❤️ Dikiş olsa bile hemencecik iyileşiyor dedi doktorum o yüzden dikiş olup olmaması da öok önemli değil