Mervekavillioglu inşallah darısı başına ☺️ Ben hiç güçlü olmayan bir insanım ve süreç bu şekilde ilerledi normal isteyen birisi için herşey daha kolay olur eminim 💐

Denzk
    Maşallah ya Darısı başıma 37 deyim ilk doğumum olucak biraz olsun cesaretlendim ama hala korku vsr tabi😞

Sabihaa34 Korkmanız normal ama ben şuan o kadar da korkulacak bişey yokmuş diyorum süreci bilmemek insanı korkutuyor ama gerçekten ben daha doğum yapalı 3 gün oldu unuttum yani 😅 unutuluyor herşey

Denzk maşallah bebeğinizi güle güle büyütün sağlıcakla darısı başımıza inşallah

Hesap merak etme canım kaynananın bebeği sana vermemek gibi bir lüksü olamaz, ağlayınca anne kokusu anne sütüne ihtiyaç duyacak direk sana gelir o bebek🤭 kafanı yorma böyle şeylerle ve moralini bozma 😊

Denzk 3500 falan olsaydı kesi olurdu biraz minnak doğmuş ondandır

Denzk inşallah diyelim çok teşekkür ederim 💛☀️😘

Mervedez159 Aynen doktorum da minik olduğu için beni normal doğuma yönlendirdi zaten yoksa kesi olurdu ben kendim de minyonum bebekte küçük o yüzden

Denzk yhhaa tebrik ederim bebeğinizi sağ salim almışsınız kucağınıza bizede nasip olur İnşAllah🤲🤲😍🌹🌹

sema2327 inşallah canım benimmm ❤️ Çok güzel bir his herşeye değiyor

Fatma-mevadanis52 dualarım seninle canım İnşAllah sağ selamet doğur bebeğini kucağına al güzel haberlerini bekliyoruz İnşAllah🌹🤲🤲🤲

Denzk yaaaa çok teşekkürler içim rahatladııııı inşallah bizde bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla atlatırız 🤲🏻♥️

Denzk cokk güzel darısı başımıza insallah okurken o kadar özendim kii😍

SmrMrt Volkan bey benim canım doktorum doğuma yetişemedi ama o süreçte benim yerime karar almadı falan çok iyiydş bugün gittim niye gelmediniz dedim normal yapabileceğine inandığım için diyor 🙈

Newmom11 Daha güzel hikayeler sizin olsun inşallah ❤️

kereminannesiii1 inşallah merak etmeyin herşey çok güzel oluyor ve unutuluyor başka dertler başlıyor 😂 şuan emzirmeyle uğraşıyorum 🥰