• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

İlk gebeliğim 5+5 haftalığız bizde 🥲 Minicik bir kese gördük haftaya kalp atışları içim gidicem inşallah 😍
Kasık ağırlarım ve mide şişkinliğim var bulantı 2 gün felan yaşadım geçti inşallah olmaz 😊

HafizeKadir ilk 6 ay senin vücudundaki besin deposundan kullanıyor. Yiyemezsen de endişe etme. Eğer çok kötü olursan acile git besin takviyeli serum yapıyorlar.

Merhaba 6 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim bu. Az önce tuvalete girdiğimde peçetede çok yoğun kahverengi hatta siyah sayılabilecek bir lekelenme gördüm. Çok korktum hemen bir doktor bulup gideceğiz fakat buraya yazmak istedim. Böyle bi şey yaşayan, tehlikeli bi durum mudur bilen varsa yazabilirse çok sevinirim

Benimde 2. Ci gebeliğim ilki düşük oldu maaleseff. Şuan 6+5 deyiz acayip şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı var ama sağlıkla helsin dayancaz birazcık inşallah herkes sağlıkla kucağına alırr😇 he bide 6*1 de kalp atışı duydukk

5+3 benim de 2. Geçen hafta keseyi gördük ama kahverengi lekelemem var inşallah herşey yolundadır

Userr merhaba benim ilk gebeliğimde olmuştu kırmızıyla dönmedikçe tehlikeli değil diye biliyorum aöa yinede doktora gidin

Taricat 11+4 haftalığım kusmalı kötü günleri aşıp güzel günlere ulaşmaya çalışıyorum 💖🤰

Userr bence gitmen lazım hemen ya yerleşme kanaması yada olası bir kötü kanama olabilir 11 +4 üm yaşamadım

Userr kötü şeye kapılmayın düşün tehlikesi varsa bile iğne vs. Yapıyorlar

Benim 14 sene üstüne 2 hamilelik ☺️ 4 haftalık mide bulantısı henüz yok ama kasık agrılarım var

Taricat İkinci hamileligim ama ilk diye biliriz ilki kürtajla sonlanmıştı şuan 7 haftalığız çok şükür migde bulantısı sürekli uyuma ve acıkma ilk baştada göğüs hassasiyeti çok vardi

5+5 benim de ilk gebeliğim. Geçen hafta midem bulantım yoktu. Bu hafta cok feci şekilde mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan uyanıyorum o derece. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum çok zormuş.
                  Keseyi ben de gördüm bu arada bu hafta tekrar gidicem inşallah testleri göstermek için. İnşallah bebeği görürüm 🙏🏻