• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

Taricat İkinci hamileligim ama ilk diye biliriz ilki kürtajla sonlanmıştı şuan 7 haftalığız çok şükür migde bulantısı sürekli uyuma ve acıkma ilk baştada göğüs hassasiyeti çok vardi

5+5 benim de ilk gebeliğim. Geçen hafta midem bulantım yoktu. Bu hafta cok feci şekilde mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan uyanıyorum o derece. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum çok zormuş.
    Keseyi ben de gördüm bu arada bu hafta tekrar gidicem inşallah testleri göstermek için. İnşallah bebeği görürüm 🙏🏻

Bgm_dnc oyy sağlıkla gelsin bebisss 😍 dediğin gibi devam etmez umarım bulantin ☺️

swdws insAllah canım benim lekelenme durumunu mutlaka doktoruna soyle iletişim halinde olun

Cdem21 dualarım seninle aşkım çok dikkat et yorma kendini uzan dinlen hep Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻❤️

aynenkezoaynen amin kuzummm dua edicem senin için Rabbim ennn tez zamanda sağlıkla nasip etsin ❤️

@Taricat hayırlı olsun 🤗 benim de çok yeni oldu öğreneli 4 haftalık hiç bir belirtim şimdilik yok göğüs hasasiyet i ve şişmesi dışında 🙂

Kuskoysunlaryoluna Amin kuzum bulantin için özel bir hap var Onzyd diye yarım bile içsen bütün gün faydasını görürsün bebeğe de kesinlikle bir zararı yok ben ilk gebeligimde onunla rahat ettim . Doktoruna için rahat etmesi amacıyla danış ve sende kullan mutlaka rahata ereceksin