• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

3prens1prensesmom tansiyon düşüklüğü bende de var hamileliğim boyunca 8-4 çıkmıştı. Bunda da düştüğünü hissediyorum baş dönmesi filan oluyor. Bol bol su iç demişti doktorumuz.

Benim de ilk hamileligim 5+4 deyiz cuma günü keseyi gördük. Bulantim yok ama Mode yanması ve bel sırt kasik ağrısı canıma okuyor 🙂

15ysr11 Amin canım Rabbim senin de evladını sağlıkla bağışlasın 😍 sen bence yine de doktorunun dediği tarih git sabret en güzeli 🤲🏻Allah’ın izniyle hiçbir problem olmayacak insaAllah gonlunu ferah tut ❤️

saglikciaanne Kıyamam canım benim Allah’ım bu kez seni evladına sağlıkla kavuştursun 🤲🏻❤️ herşey yolunda gidecek Allah’ın izniyle. İlk tecrubennden dolayı şimdi de korkuların olması çok normal ama elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış kuzum dualarım seninle 🤲🏻

ZeYyy01 Oh misss gibi insAllah bulantin falan olmaz hiç iştah açılmasi iyi 😍 saglikla gelsin bebİşin❤️

Taricat ilk hamileliğim çok bulantım var 2 gündür yediğimi çıkarıyorum bebek vitaminsiz kalacak diye endişe ediyorum 8+1

elifmtl Ah o kasik ve bel ağrısı şuan benim de canıma okuyor 😂Allah yardımcımız olsun gülüm Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❤️

3prens1prensesmom bende aynı böyleyim mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum yediğimi çıkarıyorum. Geçer mi acaba. İlk hamileliğim

İlk gebeliğim 5+5 haftalığız bizde 🥲 Minicik bir kese gördük haftaya kalp atışları içim gidicem inşallah 😍
            Kasık ağırlarım ve mide şişkinliğim var bulantı 2 gün felan yaşadım geçti inşallah olmaz 😊

HafizeKadir ilk 6 ay senin vücudundaki besin deposundan kullanıyor. Yiyemezsen de endişe etme. Eğer çok kötü olursan acile git besin takviyeli serum yapıyorlar.