Ayse89 bende 5+2 deyim ara ara bana da vuruyor kasık ağrısı
Yeni hamileler toplaşın ☺️
Taricat ben prilam içtim fayda etmedi sonra onzyd olanı aldım iki gündür içiyorum oda fayda etmiyor içtikten en fazla yarım saat sonra çıkarıyorum 😞😞😞
Kızlar bişey soracam kontrole gıttıgımde çoçuğun karın kısmı 28 haftalıkken el kol bacak 32 haftalıktı bu durumu yaşayan varmı bölge bölge gelişimi farklılık gösterdı
3prens1prensesmom halsizlik ve kasık agrısı da çekiyor musun bunlarla birlikte 🥹
selamvedua Tabiki hamileler için yapılmış bir ilaç zaten tedirgin olmana gerek yok ben de 7 haftadayim mide bulantilarim var ama kusacak derecede degil o yuzden kullanmaya baslamadim ilacı
Taricat amin kuzum hepimizinkiler sağlıkla gelsin🙏🙏
Taricat yaaa hayırlı olsuun 😍 seni peride den tanıyorum ben 😂❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Taricat dün öğrendim bı tane oğlum var 3 yaşına girecek minik mercimekte 5+5 haftalık 🙂
selamvedua prilam maalesef çok bulantı yaşayan hamilelerde etki etmiyor ben hiçbir faydasını gorememistim . Ben özel bir hap almıştım doktorumun da tavsiyesiyle onzyd diye bir ilaç ve yarım ictigin hald e24 saat rahat ediyorsun . Bebeğe Bir zararı yok doktoruna danışıp sende kullanabilirsin
Taricat canım ilk gebeliğim. 5 gün önce öğrendim 4+3 reglme göre. Dün değil önceki gün kahve lekelenmem başladı dün yoğunlaştı. Regl’den biraz az gibi. Değerlerimde sorun yokmuş düşüşte gözükmüyor destek amaçlı duphaston kullanmaya başladım. Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde evladını büyütmeyi nasip etsin 🤲🏼
Benim ki 6+6 henüz doktora gidemedim 🙈
- Düzenlendi
İlk hamileligim ilk başlarda gayet iyiydim bı anda kusmalarim başladı bazende ilaç etkisiyle kustugumu fark ettim ilaçlarımı değiştirdik şu an iyiyim bazen baş dönmesi mide bulantısı ve fazlasıyla yanma olsa da kusmaktan iyidir🙃 çok heyecanlı ve aşırı duygusalim 8. Haftadayiz kalp atimina gidecez inşallah