• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

Kızlar benim gibi yeni hamile olduğunu öğrenenler nasıl gidiyor bakalım bulantılar şikayetler başladı mı kaç haftaliksiniz , ilk gebeliginiz mi yoksa ikinci üçüncü veya dördüncü mu 😍 ben daha bu akşam öğrendim gebe oldugumu 🤭 2.gebeliğim bu arada 2 buçuk yaşında da oğlum var

Selam kizlar. Ben5+6 haftaligum. Bi kac gune doktora gidcem.2 yas 6 aylik kizim var. ALLAH evlatlarimizi korusun. Dogucak olanlarda sag salim dogsun İnȘəALLAH 🤲🏻

Taricat benimde 3 uncu kizlarda mide bulantisi hasasiyet dena sekilde vardi ama bunda sadece bel agrisi oluyo insallah boyle devam eder 5+3 bizde

Merhabaaa, benim ilk gebeliğim :) 5+1 iz şu anda :) benim sadece bel ağrım var başka belirtim yok henüz bir de iştah artması var.bence kendimi kontrol edemiyorum🤣

Nur22Elif 9+4 suanda hepsi bendede mevcut yemek yapamiyorum yapilan yerde duramiyorum yemek yiyemiyorum ozellikle salcali olanlari herşey kokuyor resmen ustelik birde tansiyonum dusuyor surekli siddetli bas agrisi cekiyorum toparlanamiyorum resmen yaşayan ölü gibiyim😑

Biraz mide bulantısı midede şişkinlik var. Ve sürekli burnuma sigara kokusu geliyor. İçmiyorum normalde ama anlamadım.

Taricat ilkli düşük bu ikinci gebeliğim. Sata göre tam 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için bu hafta içi tam gününü öğreneceğiz ♥️
            Uyku, halsizlik, bulantı, iştah artışı şimdilik sıkıntı yok ama hallediyoruz 🥰

Esin-- amin canım sen de sağlıkla al kucağına inşallah 🥰

2 oğlum var bu ucuncu 4+2 ama zorlanacağm bı hamilelik çünkü iki oğlumda daha çok küçük 😥