• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

5+5 benim de ilk gebeliğim. Geçen hafta midem bulantım yoktu. Bu hafta cok feci şekilde mide bulantısı yaşıyorum gece uykudan uyanıyorum o derece. Nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum çok zormuş.
Keseyi ben de gördüm bu arada bu hafta tekrar gidicem inşallah testleri göstermek için. İnşallah bebeği görürüm 🙏🏻

Bgm_dnc oyy sağlıkla gelsin bebisss 😍 dediğin gibi devam etmez umarım bulantin ☺️

swdws insAllah canım benim lekelenme durumunu mutlaka doktoruna soyle iletişim halinde olun

Cdem21 dualarım seninle aşkım çok dikkat et yorma kendini uzan dinlen hep Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻❤️

aynenkezoaynen amin kuzummm dua edicem senin için Rabbim ennn tez zamanda sağlıkla nasip etsin ❤️

@Taricat hayırlı olsun 🤗 benim de çok yeni oldu öğreneli 4 haftalık hiç bir belirtim şimdilik yok göğüs hasasiyet i ve şişmesi dışında 🙂

Kuskoysunlaryoluna Amin kuzum bulantin için özel bir hap var Onzyd diye yarım bile içsen bütün gün faydasını görürsün bebeğe de kesinlikle bir zararı yok ben ilk gebeligimde onunla rahat ettim . Doktoruna için rahat etmesi amacıyla danış ve sende kullan mutlaka rahata ereceksin

Taricat 15 haftalığım ama bulantılarım kusmalarım yeni başladı şoktayım olup olmadık yerde bi anda kusuyorum🙏😂

Umay255 Sağlıkla gelsin yavrunn yavrularimizz 😍 yeter ki onlar iyi olsun bizler anayiz sabrederiz ❤️

Aysegulkms hahah kız ben ilk gebelikte doğuma kadar bulantı çektim 😂 doguracagim gün bari icmeyeyim ilaç dedim doğuma girmeden kustum 😂 onzyd diye özel bir bulantı ilacı var bebeğe zararı yok doktoruna danışıp mutlaka ondan al çok rahat edeceksin . Yarım bile içsen 24 saat boyunca en ufak miden bulanmiyor

Benim de 4.gebeliğim 12 yaşında kızım 10 yaşında oğlum 4.5 aylık yeni bebişim var süpriz geldi bu sefer daha çok küçük 149 çıktı beta hcg miz bugün yine kan vericem sağlıklı bir gebelik mi diye kesemiz görünmedi malum küçük hakkımızda hayırlısı bakalım 😊