Bsrmtn henüz gözükmez tuz tanesi kadar falan sadece kese var
Yeni hamileler toplaşın ☺️
Pekkan ben rusyada yaşıyorum 9 haftalıkken kan testleri idrar testi verdim doktor kendi yazıyo ne testi vermen geteltigini
Sabinaa12 bende ikiside var ama 🤪
Busenrckr yok ben de aynıyım çok heyecanlıyım hemen büyüse rahatlayacağım sanki😊🥰hayırlı olsun bu arada benim 4+6 şu an
baharsanci en çok hangisi bastırıyosa artık😄😄
Feyzacelikcan ah malesef ben varım 🙋🏼♀️ o kadar iyi anlıyorum ki sizi, 8. Haftamiza yeni girdik. Öğrendiğim de 4 haftalikti. Öğrendiğimden beri mide bulantısı ve istifra sürekli benimle ve evim beni boğuyor gibi hissediyorum. Çok sevdiğim evim bana kötü kokuyor gibi geliyor, yemek yemek dahi gelmiyor içimden. Yaşayan bir ölü oldum resmen 😕 ancak açık hava da dışarıda mide bulantim hafifliyor. Bu arada doktora danışarak Prilam Dr mide bulantısı hapına başladım biraz onunda etkisi olmalı ki en azından şuanda istifra etmiyorum. Ama ev için ne yazık ki bir çözümüm yok, umuyorum en kısa sürede bu tuhaf duygu ve hislerden kurtuluruz 😊
1prenses2prensyenigebe Evet canım yanlız değilsin 🤭Bende senin mesajını okunduktan sonra öyle hissettim ama bir yandan da üzüldüm çünkü bebeklerimiz daha küçük.Benimde ilk oğlum 9 yaşında,kızım 7 buçuk yaşında,ve 10 aylık oğlum var.Son adet tarihime göre (19 Mart)5 haftalık hamileyim 🙋🥴🥴🥴🙈
Kuskoysunlaryoluna bende de aynı durum vardı Dr prilam diye bir hap verdi doktorum çok çok iyi geldi bir sorun isterseniz doktorunuza
Tubiiiiif 7 hafta olacak yarın🥳
İlk gebeliğim 3 haftalıkken öğrendim şuan 5 haftaligiz mide bulantısı halsizlik şiddetli kasık ağrıları bazen gece uyutmuyor ağrılarım ama o sağlıklı olsunda hiç önemli değil Allah bütün hamilelerin hamileliğini kolaylaştırsın inşallah 🤲❤️
- Haftamız 🙈🌸
Busraah bebek kesenin içinde beyaz bir nokta olarak göründü bizde çok çok minik ama görünüyor dedi hatta ilk fotoğrafımız o oldu, her zaman görünmeyebiliyormuş o anki durumuyla alakalı görüş açısıyla alakalı o yüzden sizinki de yakın zamanda kendini gösterir inşallah 🤍
Lazkizi6155 canım önce kese oluşmuyor muydu sonradan bebek oluşuyor ben mi yanlış hatırlıyorum bende 5 haftalığım geçen hafta öğrendim dr girmedim daha bu hafta gidicem inşaallah
Demetarga kasık ağrısı ve aşırı yorgunluk halzislik ve cinsel istek sıfır 😅