Mrv135 hangi hastane acaba
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
istanbul adatıp hastanesi
muayene 200₺
normal doğum 6000₺
sezaryen 6500₺
ikiz sezaryen 8000₺
isteğe bağlı sezaryen 9000₺
bebislerimi_buyutuyorum devlette hangi hastane ve doktor acaba
Mrv135 hangi hastanede
Gaziantep live hastanesinde aldığımız bilgiye göre 4500 normal 5500 sezeryan ama içerisinde oda süsleme fotoğraf vs. şeylerde varmış bakalım cuma günü gidip görüşeceğiz kesin olarak 🤷♀️Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zaman gerçekten çok değişti annemler fiyatları duyunca şok oluyorlar 😃😆😅
northandmother ben fıtık ameliyatımı devlette oldum özeldeki odalardan daha iyiydi falan ama bu doğum ya tek doktorla devam etmek ve doğum yapmak istiyorum. İstediğin zaman ulaşabiliyorsun doktora falan.
Usnac1995 neden kötü olsun annem devlete dogumevinde ebe. Ve gayet temiz hijyenik kuralı kuralına çalışılıyor. Çok özel sebebiniz yoksa devlette doğurulabilir.
Ankara lokman hekim etlik şubesinde doğum normal 7500 sezaryen 8500 sanırım öyle demişlerdi ama temmuzda artıyomuş. Doğum paketi ilk hafta itibariyle 11.000di ocakta biz alırken
Konya da Kızılay hastanesi muayene 210 doğum yılbaşından önce 4000 di şimdi ne oldu cumartesi öğreneceğim
fatoskarakus Urfada hangi doktora gidiyorsunuz.
Gorkemm Kepez devlet hastanesi Fatma Özlem kılıç diye bir doktor bulduk tek sorun her zaman randevu bulamıyorsunuz 🙄🤷🏻♀️🤦🏻♀️ haftaya kadar inşallah bulabiliriz
- Düzenlendi
emineisk28
Doğum paketi aldım ben özel bir kliniğe gidiyorum 10.500 ( normal -Sezeryan fark etmiyor )(ANKARA)
emineisk28 İzmir/ Mavişehirde özel bir kliğine gidiyorum muayene ücreti 650tl henüz başlarındayım doğum ücretini bilmiyorum. ( yeni zamlardan sonra 800 tl olmuş ama bizi etkilemedi)
Samsun da beğenilen özel hastane var mı bildiğiniz fiyatları nedir? Hangi doktor ??
gizzzy35 hangi hastane İzmirde 🙃
Sakarya muayne 300nst içünde doğum 6000
SeviMerveUsta Hangi hastane?
emineisk28 İstanbul’da normal Veya sezeryan 4.500 denildi muayene 150₺