• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

istanbul adatıp hastanesi
muayene 200₺
normal doğum 6000₺
sezaryen 6500₺
ikiz sezaryen 8000₺
isteğe bağlı sezaryen 9000₺

tun ben bower hastanesine gidiyorum ceren Doğanay a çok güzel ilgileniyor ultrasonda uzun uzun inceliyor 150 gibi bir şeydi ücreti sanırım şimdi unuttum

Gaziantep live hastanesinde aldığımız bilgiye göre 4500 normal 5500 sezeryan ama içerisinde oda süsleme fotoğraf vs. şeylerde varmış bakalım cuma günü gidip görüşeceğiz kesin olarak 🤷‍♀️Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zaman gerçekten çok değişti annemler fiyatları duyunca şok oluyorlar 😃😆😅

northandmother ben fıtık ameliyatımı devlette oldum özeldeki odalardan daha iyiydi falan ama bu doğum ya tek doktorla devam etmek ve doğum yapmak istiyorum. İstediğin zaman ulaşabiliyorsun doktora falan.

Ankara lokman hekim etlik şubesinde doğum normal 7500 sezaryen 8500 sanırım öyle demişlerdi ama temmuzda artıyomuş. Doğum paketi ilk hafta itibariyle 11.000di ocakta biz alırken

Gorkemm Kepez devlet hastanesi Fatma Özlem kılıç diye bir doktor bulduk tek sorun her zaman randevu bulamıyorsunuz 🙄🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ haftaya kadar inşallah bulabiliriz

emineisk28 İzmir/ Mavişehirde özel bir kliğine gidiyorum muayene ücreti 650tl henüz başlarındayım doğum ücretini bilmiyorum. ( yeni zamlardan sonra 800 tl olmuş ama bizi etkilemedi)

Samsun da beğenilen özel hastane var mı bildiğiniz fiyatları nedir? Hangi doktor ??