• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

emineisk28 istanbul sefaköy medipol hastanesi sezeryan 4900 muayene 170 ama benim ikinci dogumum oluck 5400 asil fiyat

Candyy kuzenim bilgede oguz bey’e gidiyordu sürekli doğumunuda onda yaptı çok memnun , yakın arkadaşımda oğuz beye gidiyor

Bursa muayene ücreti 300₺
Doğum sezeryan olacak en son 8500 duydum şimdi 10.000 olmustur kesin 🤭😕

Sultanbeyliği hastanesi pelin hanıma gidiyorum muayne zamlı fiyatı 175 oldu , doğum internette yazan fiyata göre normal 1,800 , epidural normal doğum 2,600 , sezaryan 4,000 epidural sezaryan 4,500 🤦🏻‍♀️

Bursa yildirim doruk hastanesi dogum ücretleri nedir acaba bilen varmii

125 muayene 45 nst sezaryen 3500 normal 3250 ydi en son güncelleme gelmedi hala demişlerdi 😁

emineisk28 istanbul medipol mega hastanesi isteğe bağlı sezeryan 11 bin tl

ggc94 lokman hekim etlik hastanesi paket olarak aldım 6. Haftadan beri gidiyorum . Ama ben zamanlardan önce almıştım şu an 10 bin civarı

Almila44 evet bende Balıkesirdeyim merak ediyorum. İkinci plan orası ama fiyat bilgisi, alamıyorum

Aselimm23 anladım çok geçmiş olsun, ilk doğumunuz normal mi olmuştu? Doğum esnasında da zorlama kaynaklı çıkabiliyormuş, ben de normal istiyorum inşallah sıkıntı yaşamam 🙏

Ankara dogum paketi almıştık 8000 odedik sadece muayenede devlet katki payi 15 tl giris ucreti oduyorduk

Nilesea çok teşekkür ederim, bebek yukardaydı ve çatım müsait değildi o yüzden zorunlu sezaryen oldu 7aylık gebeyken şişmeye başladı, İnşALLAH ALLAH gönlünüze göre versin

İzmir medicalparkta 14 bin normal doğum.

İzmir benimde muayene 215 doğum 5500 +epidural 500 sanırım