Emine_25 evet fakat hatalı rakam vermişim, tam doğrusu nedir bilmiyorum. Yakın zamanda hastaneye gidip öğreneceğim.
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
slyyl8768- bende gidiyorum Kızılaya normale 5500 sezeryan 6500 demişlerdi martta zam gelcekmiş yüzde 25
Amorfati23 onlar hakkında hiç bi bilgim yok isterseniz arayın sorun bi yarın kontrolüm var o zaman eşimi alıyorlar mı diye sorarım
Esrainciii anladim canim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Usnac1995 donanimli bi devlet hastanesi özellere bin basar. Allah korusun bisey olsa özelde muhattap bulmak zor oluyor. İlk oğlu mu devlette doğurdum ikinciye hamileyim bunuda devlette dogurmayi planliyorum. Maddi durumumuz da gayet iyi ama o kadar parayi çocuklarıma harcamayi düşünüyorum. Nasılsa ozeldede o acıyı cekicem. Sıfır ücretle devletimizin imkanlarından faydalanmak varken özel çok saçma ☺️
zdurum amin canım sizde inşallah 😍♥️
Leylasiva21 ben cok memnunum ve hastane 75e taşınacak ömer yalınkayada cok iyi çelebi hocada cok iyi ömer bey daha cok yogun
derinnguney merkez mi ?
emineisk28 muayene 400 normal doğum 12.500 sezeryan 15 bin 😩😩
Susuz benim her iki ablamda Ömer e gidiyordu 7 yil önce ama şimdi çok yoğun diye gitmek istemedim ama fiyatlar baya iyiymis peki orda kuvez var mi
Hazall_ evet canım ben gittiğimde 175 TL ödedim sendika indiririm vardı normali yanlış bilmiyorsam eğer 215 TL doğum için haftaya gidip bilgi alıcam
- Düzenlendi
Bende antalyada asv yaşama gidiyorum muayene 185 , doğum 4500 , PCR testi +175
nesenese evet katılıyorum kesinlikle ama tam 3 haftadir devlette yakinimda gidebilecegim en azindan 5 ayri devlet hastanesinden randevu bulamiyorum neredeyse 7 haftalik oldum hala kalp atisini duymaya gitmedim cunku randevu yok ne yazikki. Ne mhrs ne 182 den. Surekli kapali bi poliklinik mevzusu sürekli grev meselesi oyle yildirdiki. Ilk gebeligimde neredeyse 7 ay devlete gittim ve doguma son 2 ay kala bans özele git randevu bulamiyosan yapacak bisey yok dediler ve ciger gelistirici vurdurmam gereken haftam geciyor acilmam var suyum az ortada kaldim ve mecburi özele gecis yapip dogum yaptim o kadar iki ucu pis bir degnekki…
mlkalyanaz prof dr ahmet cantuğ çalışkan. Prof olduğu için biraz daha fazla olabilir. Sizin dr kim?