• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

emineisk28 Ankara A life hospital doktorum Ebru Biberoğlu .Kasım 2021 doğum paketi aldım 6500 TL şuan güncel doğum paketi 8500 TL 2022 fiyatı .Doğum paketi kapsamlı güzel çok bi ekstra masraf olmuyor bi tek D vitamini değeri istendiğinde sağlık bakanlığı karşılamadığı için 50-100 TL arası farklılar olabiliyor .Doğum paketinde bu arada tüm tarama doktor kontrolü 2 gece yatış sezeryan yada normal doğum bebeğin ilk bakımları falan dahil ..Tek tek her gidişde 500-600 TL vermektense bizim için oldukça hesaplı oldu ..Hım bide geçen hafta bana damardan Demir takviyesi yapıldı onu karşılamıyor paket ekstra tedaviler hariç oluyor ki buda normal .Düşünen araştıra bilir ben şuanlık memnunum.(26.haftadayım)

Burcutf evet uygun Bahçelievler vital Hospital ben hamileliğim in başından beri gidiyorum çok menmunum

emineisk28 Bursa muayene 460 TL doğum 11 bin TL pahalı malesef 😌

Muayeneye 550 veriyorum, epidural sezeryan olacağım fiyat aldım. 15.500

Minikminik41 evet sıra beklerken birisi de öyle dedi bende İlk defa gitmiştim kendi kendime dedim herhalde iyi doktor Buraya gelince de hastaları hala devam ediyor diye 😂

Birisiste Şöyle anlatayim. Benm ilk cocugum da da bu doktora gidiyordum. Cok memnunum tekrardan ona gidiyorum. Ama kendi ozel muayenehanesini açmış sincan koru ile anlasmali. Şu an kardesim de ona gidecek 8500 tl olmuş yilbasindan sonra. Doktorumun adi Hüseyin Pehlivan. Eryaman da muayenehanesi.

emineisk28 sağlıkçı olduğum için indirimim var 10 bin tl ödeyeceğim 🙏🏻

Mom727373 bu istediklerini bende istiyorum fakat henüz bunları yapabilecek ne bir hastahane nede bir doktor bulabilmiş değilim bulursanız haberin edin 😅

Usnac1995 niye kötü olsun ? İlk oğlumundevlette dogum yaptım normal dogum şuan ikinci gebeliğim sayılı günüm kaldı evimin karşısında mıs gbı hastane var niye özele gidp te 1 gün için dünyayı verim o parayı benegın ve oglumun ıhtıyacı ıcın kullanırım bezlerın fıyatları ortada bu zamanda gereksız gelıyor bana ve hastanenın ayrı ucret alması doktorun kendıne ekstra ucret ıstemesı butceyı oldukca zorluyor