• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

emineisk28 Ankara Medical park hastanesi 12.500 doğum paketi 10 muayene ve doğum. Ayrıntılı ultrason 4 lü tarama dahil değil

Susuz Ben batı hastanesi Cihan bademkirana gidiyorum muayene 150 doğum 4000 sizin baya iyiymiş peki ilgisi nasil oraya gidenler çok kalabalık çok yoğun olduğunu söylüyor

Yurtdışında yaşıyorum sezeryan doğum 10bin ryl normal doğum doğum 5bin ryl muayene testler hariç inşlh bu doğumda Türkiye’de olacağım ve sezeryan olduğum için 3500 TL ödeyeceğim

Zehratay ya ilk gebelik ya bilmiyorumki nasıl olcak nasıl biticek diye 😂 normaldir ağrılar tabii ben belim ağırdı ilk tutuldum sandım ahahaha

Beno ilk yada ikinci değişmiyor doktorum demişti ilkiyle kıyaslama diye gerçekten öyleymiş ilkini hiç sorunsuz geçiren ben bunu baştan zor geçirdim çok farklı oldu ikisi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🥰

• Beno bunu yanıtladı.

emineisk28 muayene 170 doğum sezeryan 4000dedi tahliller hariç 🤦‍♀️

fatoskarakus ben kendim Urfalıyim orda böyle Uygun fiyat var ama bişi soylim ordaki insanların çoğu devlete gidip ücretsiz doğum yapıyorsa diye özelde böyle Uygun yoksa her yer uçmuş gidiyor ben şimdi İstanbul’da yaşıyorum burda en uygunu 3 bin o bile bana çok geliyor

tun ben memorial diyarbakır Burhan hocaya gidiyorum çok memnunum

Nevşehir sigortalı 3500 doğum şekli fark etmiyor
          Sigortasız 6500

emineisk28 muayene 315 oldu subat ayinda dogumda 7500 oldu izmir tinaztepe hastanesi malesef zam banada vurdu 1 bucuk ay sonra dogumum .

Tfidan
          Hangi hastane canım bende Denizlideyim. Cavaplarsan çok sevinirim. Bende epudural sezeryan düşünüyorum. Ama şu an hiçbir fiyat bilgim yok