• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Ergvn bol bol merdiven inip çıkın ve squat hareketi yapın 36 haftada bebeğim kanala inmişti ve 37+5 te doğum yaptım normal doğum ☺️
3 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı 🥰

Brcccc siz bunların mı faydasını gördünüz ben de deneyeceğim bir hafta full çömelip kalkcm 😄 şimdi dısardan geldik, yan yan çıktım merdiveni öyle duymuştum annem diyo hıhh bi bu eksikti yengeç olmadgın kalmıştı 😁

Falimdacikmadin hayır nerdeee😒🥲 ben de olan tek şey geceleri hafif hafif sancı o kadar. Yalancı alçak sancılar :)

Ergvn evet canım ben merdiven inip çıkmanın çok faydasını gördüm bir de squat inşallah bir avazda kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun yavrunuzla🤲❤️

Brcccc yaa çook teşekkür ederim amin inşallah 🥲💛

Ergvn aynen oylee modern anne olarak çocuklarınızın düşüncelerine saygı duyun😂😂

Ergvn benim de girmedi. Squat 36da beri yapıyorum. Çömelme 28den beri yapıyorum. Bazısı suyu gelince bazısı kasılma başlayınca giriyormuş. Doktorum normal doğuma engel bişey yok de. 39+3üm

Elissar yani hiç girmeyecek diye bişey yok değil mi. Sancı falan doğum olur böyle :(

Ergvn benim sancılarım şiddetlenince kanala girmişti yani doğum yapacağım gün ☺️

Ergvn bana baş aşağı diyor doktor canım .ne demek oluyor kanala mi girmiş ?sadece baş aşağı mi duuruyor .😂 38+0 bu arada

Ergvn Elimle kanala cekecem en son 😂🤷 Dün icimden bi ses sanki kulagima soyluyor kalk ıkın ıkına bildigin kadar diye ya sus sacmalama diyorum 😂 eşim diyorki ya yeter ben gercekten senden cok korkuyorum diyor 😂

Alka benim baş aşağı duruyor ama kanalda değil :) onu da ben sordum bu lanal muhabbeti ne oluyor dedim :D daha girmemiş dedi sancın olacak ki girsin dedi ve bende sancı sıfır sıfır. Nst grafiğim o kadar komikti ki tablonun altına inmiştim eksilerdeydim😆

• Alka bunu yanıtladı.
                  • Alka bunu beğendi.

PrensesAnnesi4 😃benim de üstten üstten vurasım var karnıma :D ay artık e yapacağımızı şaşırmışız. 9 ay geçti de şu günler geçmedi şaka gibi :))

ElifB08 peki karnınız yukarda mıydı. İlla aşagı inmesi şart mı 🤔

Ergvn Aynen aynen koca bir 9 ay gecti gitti su son haftalar gecmiyor yaa durmuş resmen şaka gibi 🤦

Geçen pazartesi günü 37+5 iken 1 cm açılma var dedi . Haftaya dogurabilirsin dedi.
                        Ağrım çok var vajinada yürüyemiyorum belimde de ağrım çok var .
                        Midem çatlayacak gibi ağrı oluyor .
                        Bugün 38+2 yim.
                        Bu önümüzdeki pazartesi yine gel dedi .
                        Çok ağırlaştım ama her günüm çok zor . Bi an önce gelsin de vücudum Bi hafiflesin istiyorum

Sizce ne zaman gelir 😬

Ergvn benim son ay komple aşağıdaydı karnım hatta baya aşağıdaydı 😅 ama 39+6’da doğum yaptım. Yani karnınız illa düşüyor ama kanala girme olayı biraz bünyesel. Birde egzersiz yapmama rağmen doğumum başlayınca girdi bebiş kanala