• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Ergvn Akıllı cocuk olcak demekki bu dünyaya gelince tehlikenin farkında yaşama gayreti ayrı ekmek parası ayrı anasının karnında ekmek plesantadan su keseden yaşıyo keyfi yerinde niye çıkıyım diye düşünüyordum 😂😂

Sumiire demi yaa altı kuru karnı tok sırtı pek yeri sıcak ohh😃😃

Ergvn bol bol merdiven inip çıkın ve squat hareketi yapın 36 haftada bebeğim kanala inmişti ve 37+5 te doğum yaptım normal doğum ☺️
      3 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı 🥰

Brcccc siz bunların mı faydasını gördünüz ben de deneyeceğim bir hafta full çömelip kalkcm 😄 şimdi dısardan geldik, yan yan çıktım merdiveni öyle duymuştum annem diyo hıhh bi bu eksikti yengeç olmadgın kalmıştı 😁

Falimdacikmadin hayır nerdeee😒🥲 ben de olan tek şey geceleri hafif hafif sancı o kadar. Yalancı alçak sancılar :)

Ergvn evet canım ben merdiven inip çıkmanın çok faydasını gördüm bir de squat inşallah bir avazda kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun yavrunuzla🤲❤️

Brcccc yaa çook teşekkür ederim amin inşallah 🥲💛

Ergvn aynen oylee modern anne olarak çocuklarınızın düşüncelerine saygı duyun😂😂

Ergvn benim de girmedi. Squat 36da beri yapıyorum. Çömelme 28den beri yapıyorum. Bazısı suyu gelince bazısı kasılma başlayınca giriyormuş. Doktorum normal doğuma engel bişey yok de. 39+3üm

Elissar yani hiç girmeyecek diye bişey yok değil mi. Sancı falan doğum olur böyle :(

Ergvn benim sancılarım şiddetlenince kanala girmişti yani doğum yapacağım gün ☺️

Ergvn bana baş aşağı diyor doktor canım .ne demek oluyor kanala mi girmiş ?sadece baş aşağı mi duuruyor .😂 38+0 bu arada

Ergvn Elimle kanala cekecem en son 😂🤷 Dün icimden bi ses sanki kulagima soyluyor kalk ıkın ıkına bildigin kadar diye ya sus sacmalama diyorum 😂 eşim diyorki ya yeter ben gercekten senden cok korkuyorum diyor 😂

Alka benim baş aşağı duruyor ama kanalda değil :) onu da ben sordum bu lanal muhabbeti ne oluyor dedim :D daha girmemiş dedi sancın olacak ki girsin dedi ve bende sancı sıfır sıfır. Nst grafiğim o kadar komikti ki tablonun altına inmiştim eksilerdeydim😆

• Alka bunu yanıtladı.
                      • Alka bunu beğendi.