• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Ergvn bence al karşına konuş bazı çocuklar platesten egzersizden anlamıyo inat ediyolar kendi bildiklerini yapıyolar 😂😂

Sumiire ayyy onu da yapıyorum bak hazır her sey diyorum burası daha rahat gel iyice geril kolunu bacagını aç :D qma yokk 😃

Ergvn Akıllı cocuk olcak demekki bu dünyaya gelince tehlikenin farkında yaşama gayreti ayrı ekmek parası ayrı anasının karnında ekmek plesantadan su keseden yaşıyo keyfi yerinde niye çıkıyım diye düşünüyordum 😂😂

Sumiire demi yaa altı kuru karnı tok sırtı pek yeri sıcak ohh😃😃

Ergvn bol bol merdiven inip çıkın ve squat hareketi yapın 36 haftada bebeğim kanala inmişti ve 37+5 te doğum yaptım normal doğum ☺️
          3 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı 🥰

Brcccc siz bunların mı faydasını gördünüz ben de deneyeceğim bir hafta full çömelip kalkcm 😄 şimdi dısardan geldik, yan yan çıktım merdiveni öyle duymuştum annem diyo hıhh bi bu eksikti yengeç olmadgın kalmıştı 😁

Falimdacikmadin hayır nerdeee😒🥲 ben de olan tek şey geceleri hafif hafif sancı o kadar. Yalancı alçak sancılar :)

Ergvn evet canım ben merdiven inip çıkmanın çok faydasını gördüm bir de squat inşallah bir avazda kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun yavrunuzla🤲❤️

Brcccc yaa çook teşekkür ederim amin inşallah 🥲💛

Ergvn aynen oylee modern anne olarak çocuklarınızın düşüncelerine saygı duyun😂😂

Ergvn benim de girmedi. Squat 36da beri yapıyorum. Çömelme 28den beri yapıyorum. Bazısı suyu gelince bazısı kasılma başlayınca giriyormuş. Doktorum normal doğuma engel bişey yok de. 39+3üm

Elissar yani hiç girmeyecek diye bişey yok değil mi. Sancı falan doğum olur böyle :(