• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Ergvn evet canım ben merdiven inip çıkmanın çok faydasını gördüm bir de squat inşallah bir avazda kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun yavrunuzla🤲❤️

Brcccc yaa çook teşekkür ederim amin inşallah 🥲💛

Ergvn aynen oylee modern anne olarak çocuklarınızın düşüncelerine saygı duyun😂😂

Ergvn benim de girmedi. Squat 36da beri yapıyorum. Çömelme 28den beri yapıyorum. Bazısı suyu gelince bazısı kasılma başlayınca giriyormuş. Doktorum normal doğuma engel bişey yok de. 39+3üm

Elissar yani hiç girmeyecek diye bişey yok değil mi. Sancı falan doğum olur böyle :(

Ergvn benim sancılarım şiddetlenince kanala girmişti yani doğum yapacağım gün ☺️

Ergvn bana baş aşağı diyor doktor canım .ne demek oluyor kanala mi girmiş ?sadece baş aşağı mi duuruyor .😂 38+0 bu arada

Ergvn Elimle kanala cekecem en son 😂🤷 Dün icimden bi ses sanki kulagima soyluyor kalk ıkın ıkına bildigin kadar diye ya sus sacmalama diyorum 😂 eşim diyorki ya yeter ben gercekten senden cok korkuyorum diyor 😂

Alka benim baş aşağı duruyor ama kanalda değil :) onu da ben sordum bu lanal muhabbeti ne oluyor dedim :D daha girmemiş dedi sancın olacak ki girsin dedi ve bende sancı sıfır sıfır. Nst grafiğim o kadar komikti ki tablonun altına inmiştim eksilerdeydim😆

• Alka bunu yanıtladı.
              • Alka bunu beğendi.

PrensesAnnesi4 😃benim de üstten üstten vurasım var karnıma :D ay artık e yapacağımızı şaşırmışız. 9 ay geçti de şu günler geçmedi şaka gibi :))

ElifB08 peki karnınız yukarda mıydı. İlla aşagı inmesi şart mı 🤔

Ergvn Aynen aynen koca bir 9 ay gecti gitti su son haftalar gecmiyor yaa durmuş resmen şaka gibi 🤦

Geçen pazartesi günü 37+5 iken 1 cm açılma var dedi . Haftaya dogurabilirsin dedi.
                    Ağrım çok var vajinada yürüyemiyorum belimde de ağrım çok var .
                    Midem çatlayacak gibi ağrı oluyor .
                    Bugün 38+2 yim.
                    Bu önümüzdeki pazartesi yine gel dedi .
                    Çok ağırlaştım ama her günüm çok zor . Bi an önce gelsin de vücudum Bi hafiflesin istiyorum

Sizce ne zaman gelir 😬

Ergvn benim son ay komple aşağıdaydı karnım hatta baya aşağıdaydı 😅 ama 39+6’da doğum yaptım. Yani karnınız illa düşüyor ama kanala girme olayı biraz bünyesel. Birde egzersiz yapmama rağmen doğumum başlayınca girdi bebiş kanala

ElifB08 39+2 olacagım yarın. Sizin doğumunuz nasıl başladı belirtiler ne oldu :) bana başlamayacak gibi geliyor hiç :)

Ergvn doktorum çok net öyle dedi, normal doğum İçin hiç engel yok dedi, kanala o esnada girebiliyorlar deyip bi kaç örnek anlattı hatta bi arkadaşımın da öyle olmuş, suyu gelip hastaneye gitmiş de o zaman kanala girmiş normal doğurdu 4 küsür kilo üstelik. Nasip artık, Allah biliyor. ben ki her gün yürüyorum her gün egzersiz yapıyorum pilates yoga, merdiven kaç haftadır çıkıyorum, bebek de aşırı hareketli ama kanala girmedi işte.

sumeyyearas ah ahh keşke bilsem de söylesem ne zaman gelecegini ben de :) beklemek belirsiz oluşu sıkıcı.

Elissar yaa iyi rahatladım cidden. Demek ki kanal vs aslında beklememek lazım. Sancı başladı mı su nişan vs geldi mi bi şekil doğum başlayıp ilerliyor 🙏

Ergvn ee boşver canım.daha var demek zaman .ben hiç acele etmiyorum korkuyom 😂😂