Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕
Ergvn beni de Pazartesi çağırdı
Ergvn Elimle kanala cekecem en son 😂🤷 Dün icimden bi ses sanki kulagima soyluyor kalk ıkın ıkına bildigin kadar diye ya sus sacmalama diyorum 😂 eşim diyorki ya yeter ben gercekten senden cok korkuyorum diyor 😂
PrensesAnnesi4 😃benim de üstten üstten vurasım var karnıma :D ay artık e yapacağımızı şaşırmışız. 9 ay geçti de şu günler geçmedi şaka gibi :))
Ergvn Aynen aynen koca bir 9 ay gecti gitti su son haftalar gecmiyor yaa durmuş resmen şaka gibi 🤦
Geçen pazartesi günü 37+5 iken 1 cm açılma var dedi . Haftaya dogurabilirsin dedi.
Ağrım çok var vajinada yürüyemiyorum belimde de ağrım çok var .
Midem çatlayacak gibi ağrı oluyor .
Bugün 38+2 yim.
Bu önümüzdeki pazartesi yine gel dedi .
Çok ağırlaştım ama her günüm çok zor . Bi an önce gelsin de vücudum Bi hafiflesin istiyorum
Sizce ne zaman gelir 😬
Ergvn doktorum çok net öyle dedi, normal doğum İçin hiç engel yok dedi, kanala o esnada girebiliyorlar deyip bi kaç örnek anlattı hatta bi arkadaşımın da öyle olmuş, suyu gelip hastaneye gitmiş de o zaman kanala girmiş normal doğurdu 4 küsür kilo üstelik. Nasip artık, Allah biliyor. ben ki her gün yürüyorum her gün egzersiz yapıyorum pilates yoga, merdiven kaç haftadır çıkıyorum, bebek de aşırı hareketli ama kanala girmedi işte.
sumeyyearas ah ahh keşke bilsem de söylesem ne zaman gelecegini ben de :) beklemek belirsiz oluşu sıkıcı.