• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Kanal tedavisi bekliyorum sizden 😄 kanal girince mi sancı başlayacak… sancı başlayınca mı kanala girecek… bu bebiş benden ne istiyorrr :) doğum ne zamannn 🥴 (39+1)

Ergvn 38+4 benimki de kanala girse tamam girmiyor iki gündür bel bacak baldır kasık agri sancı çekiyorum dün üç kere duş aldım sıcak su ile artık bıraktım pes ediyorum

Ergvn çömelme, pilates topu egzersizleri gibi aktiviteleri yapıyor musunuz? ☺️

AnnelikHayali şu an top üstündeyim :D yaa bişeyler duyuyorum yapayım diyorum sonra olumsuz seyler duyup salıyorum. Ama bu bi hafta yürüyüş ve çömelme deneyeceğim sürekli :)

Emirasaf-annesi bebeğin kanala girmesi için yan durması gerekiyormuş kafasının falan. O yüzden sağa sola yatmalıymış hep ki zaten öyle yapıyoruz. Araştırdım da biraz. Biraz çömelme yürüyüş vs artırmayı düşünüyorum. Başka ne yapsak bilemiyorum ki. Keşke bu durumu yasayan tecrübeliler olup bilgilendirse 🤧

Ergvn ya valla bu işler öyle olmuyor galiba kızımı 38 de doğum yaptım tam 38 de ve çoğunlukla yatarak geçirdim. Simdi ikinciye hamileyim başından beri hareket halindeyim evi günde kaç defa comelerek vs topluyorum 5 katı çıkıyorum kizim kucağımda düne kadar sürekli dışarıda geziyordum hatta bana sen dışarıda dogurcaksin yeter diyor insanlar doktor da buda 37 38 de gelir dedi su an 38 im hiç bir belirti yok 😂 baya durcak galiba 😂

Belacivciv bir kere yaptım onu daha doğrusu yapmaya çalıştım :D hemen hemen tüm videolarda aynı hateketler var sanırım direk çömelmek iyi geliyor

Selcann ben 40 a yol alıyorum :)) sizin gelebilir belki daha 38 :) ilk doğum olacak benim daha hiç 40 ı bulacagını düşünmemiştim. Gerçi 1 haftaya kadar olsa şükür diyecegim. Korkum 40 ı aşması

Liyuzamom kaç haftalıksınz. Ayyy işe yarayacagına emin olsam akşama kadar durmadan yaparım :) karnımm yukarda top gibi duruyor vala kıpır kıpır hiç inesi yok🤢

Liyuzamom yaa bana neden yiç düşmeyecekmiş gibi geliyor :( başka yaptıgınız bişey oldu mu hissettiniz mi düşerken. Gece mi düşmüş sabah mı ne oldu :)

Ergvn ne zaman düştüğünü bilmiyorum ama akşama doğru fark ettim annemde karnın bi tuhaf aşağıda toplanmış falan dedi ertesi gün daha çok düşmüştü. Ama sabahları midem bulanıyordu normalde bulanmazken. Bana da hiç düşmeyecek gibi geliyordu ama bi anda düştü birde artık gelse 🤷🤷

Ergvn Kanala inmesi için çömelmek en iyisi galiba ya ama doğum başlayınca bile pozisyon alan oluyor