• DoğumGebelik
  • Allah aşkına ben bu bebeği kanala nasıl sokacagım 😬🤕

Ergvn Kanala inmesi için çömelmek en iyisi galiba ya ama doğum başlayınca bile pozisyon alan oluyor

Ergvn bence al karşına konuş bazı çocuklar platesten egzersizden anlamıyo inat ediyolar kendi bildiklerini yapıyolar 😂😂

Sumiire ayyy onu da yapıyorum bak hazır her sey diyorum burası daha rahat gel iyice geril kolunu bacagını aç :D qma yokk 😃

Ergvn Akıllı cocuk olcak demekki bu dünyaya gelince tehlikenin farkında yaşama gayreti ayrı ekmek parası ayrı anasının karnında ekmek plesantadan su keseden yaşıyo keyfi yerinde niye çıkıyım diye düşünüyordum 😂😂

Sumiire demi yaa altı kuru karnı tok sırtı pek yeri sıcak ohh😃😃

Ergvn bol bol merdiven inip çıkın ve squat hareketi yapın 36 haftada bebeğim kanala inmişti ve 37+5 te doğum yaptım normal doğum ☺️
          3 cm açıklıkla yatışım yapılmıştı 🥰

Brcccc siz bunların mı faydasını gördünüz ben de deneyeceğim bir hafta full çömelip kalkcm 😄 şimdi dısardan geldik, yan yan çıktım merdiveni öyle duymuştum annem diyo hıhh bi bu eksikti yengeç olmadgın kalmıştı 😁

Falimdacikmadin hayır nerdeee😒🥲 ben de olan tek şey geceleri hafif hafif sancı o kadar. Yalancı alçak sancılar :)

Ergvn evet canım ben merdiven inip çıkmanın çok faydasını gördüm bir de squat inşallah bir avazda kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun yavrunuzla🤲❤️

Brcccc yaa çook teşekkür ederim amin inşallah 🥲💛