minikinsantanesi nasıl geçti , nasıl ilgilendiler biraz bilgi verir misiniz sizde?
Ssevgi_0112
- 29 Oca 2024
- 17 May 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gaziantep şehir hastanesi tartışmasında
minikinsantanesi hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün inşallah
kubra1227 kontrole gittim ama Pelin hanım yoktu , bebek hareketleri iyi çok şükür ki
minikinsantanesi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . Korkmakta haklısın ama sakın olmaktan başka çaremiz yok
kubra1227 pelin hocaya gittim ben , başkasına randevu çıkmadı
kubra1227 teşekkür ederim . İlk doğumum olacağı için biraz tereddüt ediyorum da.
Bende doğumu orda yapmak için doktor değiştirdim . Umarım iyi olur ama genel anlamda herkes iyi dedi , olumsuz birşey duymadım .
İnşallah dogumumda kolay geçer de sağlıkla döneriz . - Gaziantep şehir hastanesi tartışmasında
kubra1227 bir de acaba herkese mi tek kisilik oda veriyorlar yoksa boş odalara mi ?
kubra1227 doğumunuz kaçıncı haftada gerçekleşti ?
Bende 40 haftalık oldum ve yarın oraya kontrole gideceğim de 🙈 - 37. Hafta suyun gelmesi tartışmasında
Tatar59 peki 🥺🥺
- 37. Hafta suyun gelmesi tartışmasında
Sarina98 🙁🙁 teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Sarina98 açıklık varsa niye muayene dedi ki
Sarina98 yok beni daha önce uyardı herhangi bir sorun olursa hemen gel dedi. Olmazsa öyle yapayım .
Mercimeek yok çok değil , adet sancısı gibi hafif cızırtı şeklinde . Ya da ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Sarina98 herşey yolunda suyu iyi demişti 3 gün önce , hafifte sancı vardı ama zorlanmıyorum o kadar
arslnece 3 gün önce kontrole gittim herşey yolunda dedi
Merhaba
37+3 teyim ama kasıklarımda ağrı var , hafif sancım var sanırım. Bir de sürekli afedersiniz ama altım Islanıyor bu suyun gelmesi mi idrar kaçırma mıdır? - Tahmini Doğum Tarihiniz Nedir?🫶 tartışmasında
24 Ocak 😅😅 Hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🤲❤️
- Neler Konuşuyor ve Dinletiyorsunuz? 🤰 tartışmasında
Benimki benimle derse girip çıkıyor . Harfleri bitirdik okumaya geçmesi gerekiyor 🤣🤣
- Cumhuriyet Bayramı Çekilişi 🇹🇷 tartışmasında
adm yaşasın cumhuriyet