minikinsantanesi kubra1227 hayırlı olsun 🤗 bende yarın gideceğim sonuçlara göre ya suni sancı ya da sezeryan olacağım bilgi verir misiniz neler yaşadınız doktorunuz kimdi odalar nasıl ilgi alaka nasıl doğum süreci nasıl geçti ilk gebeliğim korku heyecan hepsi bir arada
kubra1227 minikinsantanesi teşekkür ederim doktorum normalde şerife ışıktı normal doğum olduğu için acilden gittim Pelin pazarcıoğlu vardı çok iyiydi ilgiliydi ebelerim de öyle baya ilgilendiler sadece kendilerini dinlememiz lazım onun dışında farklı bişey yapmayacaksın tek kişilik odada kaldım odalar tertemiz ben memnun kaldım
22222kkk minikinsantanesi ben de şerife isika gidiyorum peki ultrasonda ki kilosuyla doğunca olan kilosu arasında ne kadar fark vardı çok yanılma oldu mu
minikinsantanesi kubra1227 ayy ne güzel bana da böyle iyi insanlar denk gelir inşallah benimde doktorum İbrahim taşkum
sevgi_0112 kubra1227 doğumunuz kaçıncı haftada gerçekleşti ? Bende 40 haftalık oldum ve yarın oraya kontrole gideceğim de 🙈
Yavru-kus kubra1227 canım merhaba baya olmuş sen doğum yapalı ama birşey sormak istiyorum doğumu sancı çektiğin odada yapıyormuşsun ama hiç kimseyi almıyorlarmış yanına peki bekleme alanı felan da mı yok yani kapının önünde kimseyi bekletmiyorlar mı birde bebek doğar doğmaz kim giydiriyor ve doğumdan ne kadar süre sonra yanına refakatçinin girmesine izin verdiler
kubra1227 minikinsantanesi inşallah onları dinleyip hareket edersen hiç bişey olmaz güzel bi doğumun olur
minikinsantanesi kubra1227 inşallah canım ya ben 1 hafta daha beklemek istemiyorum ama hem hareketler azaldı hemde bişey olur diye korkuyorum daha önceden kayıplarım var
sevgi_0112 Bende doğumu orda yapmak için doktor değiştirdim . Umarım iyi olur ama genel anlamda herkes iyi dedi , olumsuz birşey duymadım . İnşallah dogumumda kolay geçer de sağlıkla döneriz .
sevgi_0112 minikinsantanesi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . Korkmakta haklısın ama sakın olmaktan başka çaremiz yok