Merhaba
37+3 teyim ama kasıklarımda ağrı var , hafif sancım var sanırım. Bir de sürekli afedersiniz ama altım Islanıyor bu suyun gelmesi mi idrar kaçırma mıdır?
37. Hafta suyun gelmesi
Suyunuz geliyordur muhakkak doğum yapacağınız hastaneye uğrayın bir muayene ederler
sevgi_0112 ben 37+3 de doğum yaptım. her ihtimalı değerlendir. ben 3 gün gecikmiştim bile. böbrek ağrısı zannedip
sevgi_0112 acil doktora git, doğum başlamış olur bebek nefessiz kalır (ben bunu yaşadım) hiç önermem. acil doktorunla konuş
arslnece 3 gün önce kontrole gittim herşey yolunda dedi
Sarina98 herşey yolunda suyu iyi demişti 3 gün önce , hafifte sancı vardı ama zorlanmıyorum o kadar
sevgi_0112 haftan ileri olduğu için ilk aklımıza gelen suyun ama akıntı da su gibi olabiliyor bazen kuzu sancın çoksa doktoruna ulaş veya hastaneye git
sevgi_0112 durum bende de öğleydi, doktorum merak etme ağustos sonlarına alırız demişti.
bende bu nedenle rahat edip, hiç aklıma bile getirmemiştim doğumu
Mercimeek yok çok değil , adet sancısı gibi hafif cızırtı şeklinde . Ya da ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Sarina98 yok beni daha önce uyardı herhangi bir sorun olursa hemen gel dedi. Olmazsa öyle yapayım .
Sarina98 açıklık varsa niye muayene dedi ki
sevgi_0112 bende de öğleydi kuzum, bebeğe zarar edersin. doktorunla konuş, ben o kadar rahatıydım ki, 2 gün böbrek sancısı zannedip ağrı kesici alıp ağrımı yok edip uyuyordum.
sonra başım neler çekti.
sevgi_0112 alttan müayineyle belirliyorlar ya açıklığı(parmakla)
- Düzenlendi
Mercimeek 3 günmüş doğum sancısı çekiyormuşum( hamileliğim böbrek ağrısıyla geçti, diye birde doktorum ay sonuna sezeryan, ondan erken olmaz ama bebek sabrsızsa erkende gele bilir demişti. Asıl olarak, ay sonu alırız dedi. bende rahat ettim. doğmaz diye) 3 gün içindemi açılmış yoksa nasıl bilemedim ama 3 gün ağrı çekmiştim suyum gelmeden yüksek tansiyonla. 3 gün sonunda da sezeryana aldılar. 2.5 açılışla
Sarina98 🙁🙁 teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
sevgi_0112 bebeğim sonra kaçgün küvezde, sonra çıktık eve sonra yeniden nefes sorunuyla hastanede yattı.
kaç defa..
bunları hiç bir annenin hemde yeni annenin yaşamasını istemem.
doktora git.
Doktorunuzla görüşün mutlaka. Hatta gidin. Muhtemelen suyunuz geliyor. Su gelme durumunda bir kaç saate işlerinizi dusunuzu vs halledip gitmeniz gerekiyor. Beklemeye gelmez su